Connect with us

TV

HIT! Predrag Gaga Antonijević OTKRIVA – Evo kada počinje snimanje serije UBICE MOG OCA 5!

Published

on

Pročitajte još SJAJNE VESTI! AMAZON otkupio još DVE SEZONE serije UBICE MOG OCA!

Nakon što je sa ljubiteljima serije Ubice mog oca podelio sjajne vesti da je svetski poznati striming servis AMAZON otkupio još dve sezone Ubica, Predrag Gaga Antonijević, naš poznati reditelj i scenarista u razgovoru za Srpski telegraf odgovorio je i na pitanje koje obožavaoce inspektora Jakovljevića (Vuk Kostić) najviše zanima – kad će pasti prva klapa pete sezone?

Pročitajte još MILOŠ BIKOVIĆ otkriva KADA nam stižu SENKE NAD BALKANOM 3!

Peta sezona se uveliko priprema i snimanje se očekuje na jesen.

– Imamo fantastičan scenario. Veoma smo zadovoljni. Biće dosta i uzbuđenja i iznenađenja – zaljučio je Gaga Antonijević.

Pročitajte još SAZNAJEMO: IGRA SUDBINE dobija NOVE EPIZODE! Evo do kada ćemo gledati trenutno NAJPOPULARNIJU DOMAĆU SERIJU!

Podsetimo, radnja prve sezone serije odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj – rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Već s prvim kadrovima veliki majstori svog zanata Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević nagovestili su da će „Ubice moga oca“ pomeriti granice srpske kinematografije.

Pročitajte još Miloš BIKOVIĆ – JUŽNI VETAR ne stvara KRIMINALCE!

Prva sezona pre gotovo četiri godine zabeležila je neverovatnu gledanost. Svaku epizodu gledalo je gotovo dva miliona ljudi. Ovo je i prva serija koja je, na zahtev gledalaca, reprizirana samo dve nedelje od emitovanja poslednje epizode.

Pročitajte još HIT! Rialda Šebek i Vladimir PETROVIĆ otkrivaju nam ŠTA OČEKUJE MARIJU I BOBU u nastavku ŽIKINE DINASTIJE!

U projektu koji je pre četiri godine napravio pravi preokret u Srbiji, pored Vuka Kostića, igraju i Tihomir Stanić i Marko Janketić.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement