Connect with us

TV

Igra sudbine 159. epizoda – Ministarka Mileva ima ULTIMATUM! Aleksi se OVO neće nimalo DOPASTI! Moraće da OSTAVI MILU! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 159. epizoda – petak, 9. oktobar: Sofija saznaje da je LUKA VARA! Poludela JE!!! A još kad SAZNA i SA KIM!

Igra sudbine 159. epizoda doneće nam mnoga uzbuđenja, a među njima ono o kom smo već i govorili – Sofija će od Strahinje „popiti“ serviranu laž da je video Luku kako je vara. Mada je mislila da ništa ne može da je izbaci iz takta, činjenica je da joj je sujeta Ahilova peta. Jer niko ne vara Sofiju Šubarević, pa ni čovek za koga je udata, a koga ne voli.

Pročitajte još Ovo NISTE ZNALI! Pančetu i Adu povezuje JEDNA STVAR! Nećete verovati o čemu je reč!

Matija je poziva na sastanak kako bi joj rekao da su raksrinkani i da se saznalo da su njih dvoje ljubavnici. Ipak, Sofiju to ne plaši i poručuje mu da se plan nastavlja istom parom jer je kraj samo onda kada to ona kaže.

Pročitajte još OPA! Konačno uhvaćena!!! Koga to LJUBI SOFIJA ŠUBAREVIĆ?

Za to vreme ministarka Mileva prvi put posećuje ugledni Biznis klub gde će se sastati sa onim ko će od sada biti njen kontakt za sve poslove u vezi sa porodicom Kanački. I ima prijatno iznenađenje da upozna mladog Aleksu Kanačkog. Oduševljena, Mileva će u glavi skovati plan. Aleksa će oženiti njenu ćerku Žaklinu!

Pročitajte još DRAMA na setu “Južnog vetra” – Miloš Biković pao sa MOTORA na snimanju filma

Kako će to primiti Mila? A šta će na to reći Ada? Nimalo prijatno iznenađenje uskoro će dovesti u pitanje Milinu i Aleksinu vezu.

Katarina se našla sa svojim poznanikom zbog kojeg je progoni Stana Dželetović. Ona saznaje da on ipak ima druge namere. Želi da je izvede na večeru. Njihov susret slikao je misteriozni posetilac i spreman je da Stani otkrije sve.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement