Connect with us

TV

Glumac Milan Marić na pretpremijeri DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2 – Nisam balkanski DŽEJMS BOND!

Published

on

Obraćajući se novinarima na specijalnoj novinarskoj pretpremijeri druge sezone serije „Državni službenik“ glavni glumac serijala Milan Marić zahvalio se svim ljudima koji su pomogli na realizaciji projekta, Predragu Gagi Antonijeviću i Dimitriju Vojnovu, kao i celom autorskom timu predvođenom rediteljem Miroslavom Lekićem, kao i svim glumcima.

Pročitajte još Igra sudbine Sofija saznaje da je LUKA VARA! Poludela JE!!! A još kad SAZNA i SA KIM!

– Naša ideja od samog starta bila da ne napravimo nekog balkanskog Džejms Bonda, koji bi sa lakoćom rešavao sve zadatke. Želeli smo da naše agente predstavimo kao žive ljud od krvi i mesa, a njihov posao koji je specifičan, kao nešto što je za njih više od posla, a manje od života – poručio je Milan Marić koji u seriji glumi agenta Lazara Stanojevića.

Pročitajte još OPA! Konačno uhvaćena!!! Koga to LJUBI SOFIJA ŠUBAREVIĆ?

Druga sezona koju od ovog vikenda pratimo na Superstar TV subotom i nedeljom od 21.00, a od narednog i na TV Pink istim danima, ali sat ranije, vodi nas u svet sajber kriminala i govori o uticaju društvenih mreža i interneta na društvo. Kriminalci su u tom svetu nevidljivi i nedodirljivi, ali opasnost koju nose sa sobom je itekako opipljiva.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić pokazao kako će IZGLEDATI na kraju serije JUŽNI VETAR! BAĆA – NEPREPOZNATLJIV!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement