Connect with us

TV

HIT! Glumac Milan Marić otkriva SVE o drugoj sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK – Od OVIH scena će vam ZASTATI DAH! Nećete verovati šta je SVE Marić morao da URADI…

Published

on

Za Blic piše Dafina Dostanić

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

Dugoočekivana druga sezona „Državnog službenika“ Miroslava Lekića i Ivana Živkovića počela je da se emituje u nedelju na kanalu Superstar TV, a nedelju dana kasnije nove epizode će imati priliku da prate i gledaoci TV Pinka. Glavni glumac u seriji Milan Marić otkriva šta sve publika može da očekuje.

Da li će u novim epizodama biti manje „fiktivne postavke sistema funkcionisanja jedne tajne službe”?

– Nova sezona „Državnog službenika” obrađuje aktuelne društvene fenomene koji po prvi put ulaze u fokus tajne službe, ali nastavlja da razvija i odnose među akterima koji su postavljeni u prvoj sezoni. Radnja i likovi se usložnjavaju i produbljuju. S obzirom na to da je ovo igrana serija, a ne dokumentarni program, postavka je fiktivna, a gledaoci će prosuditi u kojoj meri ima podudaranja sa stvarnim likovima i događajima.

U novim epizodama ima dosta akcije. Koja je bila najnapornija scena i da li je tada uskočio i kaskader?

– Sve moje scene sam odigrao sam, bez kaskadera, iako smo, naravno, i u ovoj sezoni koristili njihovu dragocenu podršku. Volim da igram akciju, volim i uzbudljivi su mi rizik i opasnost koje treba savladati i veštine kojima treba ovladati da bi se pojedine scene snimile, tako da bez zadrške sebe izvodim iz zone komfora. Taj adrenalinski udar i naboj me onda „vozi” i podiže mi budnost i tonus i u svim drugim segmentima rada. Ove godine se radnja jedne od najzahtevnijih akcionih scena odvijala na dvadesetak metara visokom kranu, a za snimanje druge sam ceo snimajući dan proveo duboko pod zemljom, u lagumima i tunelima, bez dnevne svetlosti i svežeg vazduha.

Da li će vaš lik Lazar Stanojević ipak pokazati svoju drugu stranu ličnosti?

– Pred Lazarom je u drugoj sezoni dosta bitnih odluka, jer se nalazi na životnoj raskrsnici. Uz puno preispitivanja i unutrašnje borbe, moraće da odluči kojim putem će krenuti dalje. Putem stvaranja ili putem destrukcije, oprosta ili osvete, mržnje ili predaje. Da li će grešiti, to ćete videti kroz epizode.

Jeste li u međuvremenu upoznali prave inspektore i šta kažu o vašem liku?

– Dobio sam zaista puno pohvala od raznih ljudi, znanih i neznanih, među njima i od pripadnika MUP-a i inspektora. Verujem da mnogi od njih prepoznaju u Lazaru neke sopstvene osobine i iskustva, a siguran sam da će nova sezona dodatno učvrstiti taj osećaj. Jer ćemo sada dublje zakopati po unutrašnjim stanjima, emotivnim i psihološkim previranjima koji su skopčani sa tim pozivom i načinom života.

Trenutno snimate i film „Toma”. Za potrebe filma ste smršali sedam kilograma, kao što ste za ulogu Dovlatova morali da se ugojite 20 kilograma…

– Za Tomu sam morao da smršam, i to više od sedam kilograma. Za Dovlatova da se ugojim 20. Razvio sam metode, kombinaciju ishrane i fizičkih vežbi, kojima postižem takve promene u relativno kratkom roku, ali se onda nakon projekta vraćam na svoju redovnu kilažu laganim tempom, puštam telo da se polako povrati od traume.

Foto Promo

Izvor Blic/Dafina Dostanić

Continue Reading
Advertisement