Connect with us

Top Story

ZVANIČNO JE! ONA je najomraženiji LIK serije IGRA SUDBINE! NJU niko NE VOLI! Ali nije SOFIJA!!! Ko je TO?

Published

on

Serija „Igra sudbine“ iz dana u dan broji milionsku gledanost. I dok publika pomno prati razvoj ljubavne priče Mile i Alekse i navija da ostanu zajedno do samog kraja, jednu glumicu u seriji nema ko ne voli.

Mada su svi odmah pomislili da je reč o Sofiji Šubarević, ultimativnoj zlobnici zbog koje Ada Kanački traži Ranisan da smiri želudac od same pomisli na sve njene spletke – prevarili ste se.

Reč je o sekretarici Jeleni i najboljoj Milinoj drugarici, a tumači je mlada glumica Kristina Jovanović. Jelena je u seriji brzopleta, vedra, vesela i poletna, a mlada glumica je uspešno prenela karaker svog lika, što dokazuju i svakodnevne pohvale koje joj stižu na društvenim mrežama. 

Kristina je često aktivna na Instagramu, gde je nedavno objavila fotografiju iz detinjstva i oduševila sve fanove. Inače, Kristina je veoma svestrana, pa se osim glume profesionalno bavi i muzikom. Bila je član bendova E-Play i Sexy Mamma, a od 2017. godine predvodi bend Kika, čiji je i glavni volak. Svoj prvi album „Posledice puberteta“ je izdala prošle godine“, a ako niste znali, prvu rolu ostvarila je u hrvatskoj telenoveli „Prava žena“.

https://www.instagram.com/p/CFFK1m_pRV3/?utm_source=ig_embed

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement