Connect with us

TV

ŠOK! Glumica Jelena Đukić bila žrtva MOBINGA! A EVO s KOJIM poznatim muškarcem je bila u braku!

Published

on

Glumica Jelena Đukić, poznata kao Višnja iz serije „Igra sudbine“, progovorila je o seksualnom uznemiravanju glumica, koje je u poslednje vreme aktuelna tema.

Kako Đukićeva kaže, žene u javnom poslu se sa time mogu susresti, a ovakvo je njeno iskustvo:

Pročitajte još ŠOK! Snimaju se nove sezone serija SREĆNI LJUDI i PORODIČNO BLAGO? EVO ŠTA o TOME kaže glumica Svetlana Bojković!

– Ne mogu da kažem da nisam imala tu vrstu izazova, da nisam bila žrtva mobinga. To žene osećaju posebno u našem poslu i estradi. Nažalost je to tako. Sigurno je i u drugim poslovima – priznala je glumica, i dodala:

– Tamo gde muškarac oseti moć, a postoje takvi muškarci, koji su na pozicijama, da koriste svoju moć. Ne oseća se dobro čovek u tome, ali opet je na osobi da li će da prihvati te stvari ili ne. Bila sam u situaciji gde sam mogla da kažem ne.

Pročitajte još HIT! Film NEČISTA KRV – GREH PREDAKA konačno stiže! EVO KADA i GDE će biti premijera!

Inače, Jelena Đukić je bivša supruga reditelja i tragača iz “Potere”, Milorada Milinkovića, sa kojim ima dete.

Kako kaže, njihov razlaz je prošao na civilozovan način.

Pročitajte još HIT! BUNAR – nova serija Gage Antonijevića donosi priču o profesoru pedofilu! EVO KOJI popularni glumac igra glavnu ulogu!

– To obično ide tako zajedno. Razvela sam se pre tri godine i prošli smo naše krize, ali ostali smo u jako dobrim odnosima. Civilizovano smo se razišli. Imamo divan odnos. Ponosna sam na to i da moje dete raste u ljubavi – rekla je Đukićeva za „Super TV“.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Super TV/Telegraf

Advertisement