Connect with us

NE PROPUSTITE

ČARLIJEVA KOMPANIJA ZA PČELE od 4. jula na kanalu VIASAT NATURE od 20.00

Published

on

„Čarlijeva kompanija za pčele“ je potpuno nova serija od osam epizoda koja se premijerno prikazuje na kanalu Viasat Nature od nedelje 4. jula od 20.00. Čarli Agar je teksaški pčelar koji sakuplja med od divljih pčela i spasava afričke pčele iz bezizlaznih i opasnih situacija – dok među ljudima širi svest o pčelama zahvaljujući svakom novom ubodu koji doživi.

NELA MIHAJLOVIĆ kao MARA u seriji „KOLO SREĆE“. Uz priču o novoj seriji OTKRIVA i zašto je oduševljena ŽARKOM LAUŠEVIĆEM

Privatni preduzetnik i vlasnik „Čarlijeve kompanije za pčele“, službe za uklanjanje pčela sa sedištem u Nju Braunfelsu u srcu teksaških brda, Čarli je redak spoj tragača za uzbuđenjem, ludog pronalazača, ljubitelja prirode i ludaka sa punim radnim vremenom. U svakoj jednosatnoj epizodi iskusićete svakodnevne izazove Čarlija i njegovog tima pčelara dok vas vode u kućne posete prepune jedinstvenih opasnosti, izazova i komičnih trenutaka. Od penjanja na drveće i usisavanja pčela do sečenja zidova kuća, oni nikad ne znaju šta mogu da očekuju kada naiđu na neprijatnu košnicu.

OTKRIVAMO! IGRA SUDBINE i KOLO SREĆE od jeseni na PRVOJ TV! A šta je sa nastavkom serije ISTINE I LAŽI otkriva Svetlana Drinjaković

Čarli traži pomoć nekih svojih pomalo neobičnih prijatelja i iskusnih pčelarskih profesionalaca. Sa opuštenom dinamikom između njih, ovaj tim je potpuno posvećen svom poslu, svaki član tima koristi svoja znanja i veštine, uvide, način razmišljanja, i što je najvažnije, smisao za humor. Gledajući svaki njihov novi zadatak, gledaoci će moći da nauče nešto i da ih to nadahne da saznaju više pojedinosti o prirodi ovih krilatih stvorenja, dok odvažni učesnici u ovom poduhvatu i stručnjaci za pčele dešifruju ponašanje i tajni život pčela. Serija će takođe otkriti njihovu neverovatnu anatomiju, njihovu smrtonosnu kolektivnu agresiju i njihovu iznenađujuću inteligenciju koja se najbolje vidi u košnici. Usput otkrijte i ključnu ulogu koju pčele imaju kao oprašivači poljoprivrednih useva i iskreno govoreći, za naš opstanak na Zemlji.

Foto PROMO

Advertisement