Connect with us

Top Story

NELA MIHAJLOVIĆ kao MARA u seriji „KOLO SREĆE“. Uz priču o novoj seriji OTKRIVA i zašto je oduševljena ŽARKOM LAUŠEVIĆEM

Published

on

Nela Mihajlović glavna je protagonistkinja nove serije „Kolo sreće“ čija je snimanje počelo u produkciji Smart medije, a koju ćemo od jeseni gledati na Prvoj srpskoj televiziji. Doduše, snimanje scena u kojima će se ona prvi put pojaviti kreću 3. jula, ali Nela je, kako sama kaže, spremna.

– Snimanje ove serije trajaće punih šest meseci, pa kad uskoro krenem neću imati vremena za neke druge projekte – otkriva Nela Mihajlović. – Sa Smart medijom sarađivala sam nekoliko puta i toliko su mi se dopali, da sam evo odlučila da imam i glavnu ulogu (smeh). Šalu na stranu, pripala mi je velika čast što sam deo ove priče i što su reditelji Milan Konjević i Vladimir Aleksić podržali predlog Svetlane Drinjaković da ja igram lik Mare Rakitić.

OTKRIVAMO! IGRA SUDBINE i KOLO SREĆE od jeseni na PRVOJ TV! A šta je sa nastavkom serije ISTINE I LAŽI otkriva Svetlana Drinjaković

O Mari, Nela ima samo reči hvale.

– U pitanju je žena koja izdržava svoju porodicu, vredno radi, poštena je i moralno veoma ispravna – otkriva Nela karakteristike lika. – Međutim, do promena u njenom životu dolazi kada osvoji premiju i postane najbogatija žena u svojoj zemlji. Do sada sam pročitala 20-ak epizoda i mogu samo da kažem da mog lika ima mnogo i da je preda mnom jedan ozbiljan fizički i mentalni rad. Ali, takav rad svaki glumac koji voli svoj posao i priželjkuje.

HIT! KOLO SREĆE – Počelo snimanje nove domaće serije! OVO je priča koja nikog neće ostaviti ravnodušnim! EVO i ZAŠTO!

Nelu smo nedavno gledali u seriji „Kalkanski krugovi“ gde je igrala sa Žarkom Lauševićem, a sa istim kolegom delila je set i na seriji i filmu „Heroji Halijarda – Vazdušni most“.

– U „Kalkanskim krugovima“ nisam imala scene sa Žarkom, imali smo samo neki zajedničku, ali u „Halijardu“ tumačim njegovu suprugu – otkriva Mihajlovićeva i dodaje da je to saznanje oduševilo. – Žarka Lauševića izuzetno cenim kao glumca i saznanje da ću biti usko vezana za njega u ovom filmu i seriji me je oduševilo. Isti bih osećaj imala i da su mi rekli da igram uz Roberta de Nira. Čak mi je draže što igram tik uz Lauša, jer sa njim nemam jezičku barijeru koju bih imala sa De Nirom.

ŠOK! Glumica Jelena Đukić bila žrtva MOBINGA! A EVO s KOJIM poznatim muškarcem je bila u braku!

U „Kolu sreće“ Nela Mihajlović set će deliti i sa Ivanom Zablaćanskim, sa čijim je ocem Milenkom radila na popularnoj seriji „Stižu dolari“.

Ivan je sjajno dete i znam da je Milenko ponosan na njega – kaže Nela. – Radujem se zajedničkim scenama i svim tim mladim i talentovanim ljudima koji će upotpuniti ovu seriju.

Foto PROMO

Advertisement