Connect with us

Top Story

ŠOK! Slavna glumica Ružica Sokić imala je veoma težak život! EVO ŠTA joj se sve dešavalo!

Published

on

Glumica Ružica Sokić važila je za jednu od naših najvećih diva i najlepših žena svog vremena. Iako su joj se mnogi divili zbog talenta i popularnosti, njen život bio je daleko od bajke i to od samog detinjstva.

Naime, nakon okupacije naše zemlje od strane Nemačke, njen otac je najpre osuđen, a potom i oslobođen, posle čega se vratio u Beograd, ali su mu oduzeta sva građanska prava.

Pročitajte još HIT! Glumac Luka Raco zapalio društvene mreže! EVO o ČEMU je reč!

Kako je više puta isticala, taj period detinjstva za nju je bio tragičan i agonijama kroz koje je njena porodica prolazila nije se nazirao kraj.

https://www.instagram.com/p/CEi_n7VpsUZ/

-U trosoban stan ubacili su nam porodicu nekog frizera jer je to bila ruska formula stanovanja – rekla je ona za Story 2006. godine.

Pročitajte još HIT! Glumica Hana Beštić je ćerka glumca Slobodana Beštića, a EVO KO joj je majka!

Bila je udata za Miroslava Lukića, koji njenu smrt nikada nije prežalio, a dece nisu imali. Razlog za to je, kako je glumica više puta priznala, to što je želela da bude slobodna, jer je odrastala u veoma teškim uslovima, što je ostavilo veliki trag na nju.

https://www.instagram.com/p/BaGXOljFJmA/

Ružica Sokić preminula je 19. decembra 2013. godine, a u javnosti se dosta pričalo o tome da se duže vreme pred smrt borila sa Alchajmerovom bolešću.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement