Connect with us

Top Story

HIT! Sin glumice Branke Katić volontira na filmu! EVO ŠTA je rekla o tome!

Published

on

Proslavljena glumica Branka Katić nakon pauze radi na svojoj glumačkoj karijeri u Srbiji, a sada je otkrila da će tokom leta njeni sinovi biti sa njom u Beogradu.

Glumica je dve decenije živela u Londonu, a kako se poslednje dve godine posvetila karijeri u Srbiji, više vremena provodi u našoj prestonici, gde će joj se u avgustu pridružiti i njeni naslednici.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić ima novog dečka! EVO ŠTA su radili u javnosti!

Brankin stariji sin će tokom leta volontitari na filmu, u kom će igrati i ona, a njen mlađi naslednik takođe će tada boraviti u Beogradu sa porodicom.

– Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu – rekla je glumica za Telegraf Jetset.

Pročitajte još Glumica Branka Katić otkrila detalje o problemima u porodici! EVO ŠTA se desilo njenoj majci!

– Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri – dodala je Branka, prenosi Telegraf.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement