Connect with us

SAPUNICE

Umrla GLAVNA ZVEZDA indijske sapunice MALA NEVESTA! Fanovi u ŠOKU!

Published

on

Potresne vesti stižu iz Bolivuda. Kako prenose tamošnji mediji, ovog vikenda preminula je jedna od najvećih zvezda indijskih sapunica, glumica Sureka Sikri. Čudo od bakice publika u Srbiji obožavala je u roli Kaljani Devi, iliti čuvene Dadiše. Glumica je dobitnica dva najveća indijska priznanja za kinematografiju, a ostaće zapamćena i po humanitarnom radu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo ŠTA je BER GRILS zaista RADIO na Staroj planini! U Srbiji boravili NAJVEĆA ZVEZDA BOLIVUDA i ceo tim NETFLIX-a, a TO NIKO NIJE PRIMETIO!

U Indiji obožavaoci i fanovi serije opraštaju se od njihove TV kraljice, a vest o njenoj smrti preneo je i BBC. Kako saznajemo, Sureka je preminula usled srčanog udara. Tokom poslednjih godina bila je veoma slabog zdravlja, ali je njeni poštovaoci neće pamtiti po toj slici.

– Ti si bila čudo prirode. Čista energija koja pokreće. Zbog toga ti neću reći „Počivaj u miru“, već „Budi sila koja pokreće i u Raju“, baš kao što si to bila za života na Zemlji – reči su poznatog indijskog producenta kojima se oprostio od slavne glumice.

Pročitajte još HIT! BUNAR i BAŠ ČELIK – Prvo ćemo gledati profesora pedofila, a zatim stiže i srpska IGRA PRESTOLA! EVO KADA počinje snimanje novih serija!

Sureka je u poslednje četiri godine imala čak dva infarkta i osećala se prilično loše. Ipak, uprkos svemu, bila je aktivna do poslednjeg dana života.

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI – Glumac Dejan Lutkić otkrio šta nas čeka u DRUGOJ sezoni serije! EVO ŠTA se sve menja!

„Mala nevesta“ u Srbiji je prikazivana od 2011. do 2016. a originalna serija trajala je osam godina. Zanimljivo je da ove godine „Mala nevesta“ dobija spinof čime će se definitivno potvrditi izreka – Godina prođe, Anandi NIKADA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement