Connect with us

NE PROPUSTITE

Fear The Walking Dead – SEDMA sezona od 18. oktobra na AMC

Published

on

AMC televizija ekskluzivno je najavila vest: Fear The Walking Dead 7. sezona stiže 18. oktobra.

Nakon nuklearne eksplozije u prošloj sezoni, naći ćemo se u novom svetu. Izbija građanski rat kojem se Morgan i Strand sukobljavaju, a ovaj svet nije dovoljno veliki za obojicu.

Šta nas očekuje u 7. sezoni?

U apokaliptičnom svetu šetača javio se preporod i posle nuklearne eksplozije u prošloj sezoni, našli smo se u novom svetu. To je svet novih opasnosti, novih pretnji i novouvedenog radioaktivnog otpada koji dotiče svaki aspekt postojanja. Naši likovi moraju da se obnove i redefinišu u ovom novom svetu i prilagode novim pravilima koja sa njim dolaze. Međutim, novi svet takođe donosi i nove prilike, a naši likovi prihvataju slobodu i mogućnosti koje im se nude. Oni sada mogu postati šta god požele. Odnose koje odaberu i kako se povezuju sa ljudima, menjaju se kao što se svet menja. Za naše likove savezi menjaju oblik kako se razvija građanski rat, a svaku stranu vode likovi koje poznajemo i volimo. Morgan i Strand se sukobljavaju, svako prateći svoj lični kodeks časti. Ovaj svet nije dovoljno veliki za obojicu.

Kada je premijera, ima li novih likova?

Tako smo saznali da će serija koju obožavaju ljubitelji horora širom sveta premijerno biti predstavljena 18. oktobra u 22.00 po našem vremenu, da će Glumica Alycia Debnam-Carey premijerno će debitovati u 7. Sezoni, kao I da će se Sydney Lemmon vratiti kao Isabelle, te da se Gus Halper glumačkoj ekipi pridružio kao “Will” u 7. sezoni.

Šta kaže ekipa o novoj sezoni?

Moderator Fear The Walking Dead virtuelnog panela bio je Chris Hardwick, a učestvovali glavni direktor za sadržaj The Walking Dead Universe Scott M. Gimple, Showrunners Andrew Chambliss i Ian Goldberg i članovi glumačke ekipe Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Christine Evangelista, Mo Collins i Karen David.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement