Connect with us

SPORT

Ponedeljak Serija A: Venecija – Torino! Toro traži bodove u Laguni

Šesto kolo Serija A se završava mečom Venecija – Torino.

Published

on

Šesto kolo Serija A se završava mečom Venecija – Torino.

Tim Ivana Jurića dolazi u Lagunu bez četvorice napadača (Beloti, Zaza, Pjaca, Edera) plus Prata i Ola Ajne. Ali jednako rešen da nastavi pozitivnu seriju. Na poslednja tri meča Torino je osvojio sedam bodova. Ispustio je pobedu protiv Lacija u sudijskoj nadoknadi vremena.

„Ako uzmemo u ozbir dosadašnje utakmice, večeras bi trebalo da vidimo barem jedan gol u sudijskoj nadoknadi vremena ili oko devedesetog minuta“

Torino je dva puta primio gol posle devedesetog minuta što ga je koštalo jedne pobede i remija. Ali je i osvojio sva tri boda u Ređo Emiliji protiv Sasuola. I to zahvaljujući pogotku u poslednjim minutima meča. Na drugoj strani i Venecija je primala veoma često golove na izdisaju utakmica u prvim kolima Serije A.

20.45 Venecija – Torino

Kladi se na

Kormilar Torina Jurić ima samo jednu dilemu oko startne postave. Ona se odnosi na Sašu Lukića i Tomaza Pobegu. Jedan do njih će praviti društvo Mandragori na sredini terena. Drugi će na klupi čekati šansu u drugom poluvremenu.

Serija A: Venecija – Torino (20.45)

Venecija je odigrala do sada samo jedan meč na svom renoviranom stadionu. Taj meč izgubila je u poslednjem minutu susreta sa Specijom.

Tim Paola Zanetija je jedinu pobedu ostvario protiv Empolija. Ne može se reći da je ostavio dobar utisak na drugim utakmicama. Najveći problem povratnika u Seriju A je efikasnost – samo tri gola u prvih pet kola.

Poput Jurića Zaneti ima par igrača van stroja, ali i mnogo više nedoumica oko sastava. U odbrani su u baražu za mesto desnog beka Šneg i Molinaro, Crnigoj i Perec vode bitku za startni dres na sredini terena kao i Buzio i Kijin.

Ne propustite ni evropske mečeve koji se ponovo prikazuju na RTS! Ljubitelji fudbala u našoj zemlji ponovo će moći da gledaju evropske mečeve Crvene zvezde i Partizana na Radio Televiziji Srbije. Mečevi se emituju od 18.40.

Foto Internet

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement