Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 330. epizoda: ŠOK! Matija je doživeo MOŽDANI UDAR! (VIDEO)

Published

on

Igra sudbine 330. epizoda, koja je na programu u četvrtak, 30. septembra od 20.00 na kanalu TV Prva donosi nam ogroman šok.

Pročitajte još HIT! Otkrivamo KOJE čuvene scene iz originalne serije DINASTIJA ćemo gledati i u našoj verziji! EVO DA LI će se naše Aleksis i Kristina…

Jelena pada u nesvest kada u hodniku Kan holdinga od Vukašina čuje da je Matija u zatvorskoj bolnici. A zašto je Matija u bolnici? Tamo je jer je doživeo moždani udar. Istu informaciju sa Lukom i Aleksom deli i Ada.

Kada od isnpektora sazna da je Bruner naručio njegovo ubistvo, Ivan polako počinje da sklapa kockice i shvata da je Ada sve znala. Da li će to promeniti nešto u njihovom odnosu?

Pročitajte još HIT! Serija DINASTIJA – EVO ZAŠTO je Lidija bila u LUDNICI i ŠTA je čeka u nastavku!

U neočekivanu noćnu posetu Zvonimiru dolazi Vukašin koji zaključava vrata ćelije…

Doda sprema iznenađenje Adi, dovodi joj u goste Šišku!​ Ko je Šiška?

Pročitajte još HIT! Serija DINASTIJA – EVO KAKAV je zapravo Stefan i ŠTA je pozadina sukoba s porodicom!

Igra sudbine 330. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement