Connect with us

Film

ULICA KOŠMARA – Giljermo del Toro kreće po novog OSKARA filmom punim ZVEZDA! (TREJLER)

Published

on

ULICA KOŠMARA (Nightmare alley) novi je film slavnog reditelja kojim Giljermo del Toro posle “Oblika vode” kreće u lov na novog Oskara. Stigao je prvi trejler, a glumačka postava je u najmanju ruku impresivna.

Glavne uloge u filmu tumače Bredli Kuper i Kejt Blanšet. A kao da to već nije dovoljno pridružuju im se i Toni Kolet, Vilijam Defo, Ričard Dženkins, Runi Mara, Ron Perlman i Dejvid Strathern. Bez mnogo sumnje, ovo je najsnažnija glumačka postava ove godine.

Četiri godine nakon što je Giljermo del Toro dominirao Oskarima svojim poslednjim filmovima “Oblik vode”,  meksički se reditelj vraća novim filmom, “Nightmare Alley” koji nas vodi u 1940-te i za njega ne tako specifičan žanr noira. Ovo je priča o zavođenju, izdaji, prevari i manipulaciji.

Del Toro je poznat po hororima i filmovima fantastike, ali “Nightmare Alley” je klasični noir bez natprirodnih elemenata. Jedina čudovišta u njemu su ljudi. Užasni, iskvareni prevaranti koji misle samo na sebe. Radnja je smeštena u svet karnevala gde su svi jedni protiv drugih, ali znaju da ne mogu jedni bez drugih.

Film će svetsku premijeru imati 17. decembra.

 

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement