Connect with us

Domaće serije

Sa junacima IGRE SUDBINE družimo se i U NOVOJ SERIJI! Oduševićete se kada čujete o čemu je REČ! (VIDEO)

IGRA SUDBINE se završava, ali OTKRIVAMO – KRAJ nije KRAJ!

Published

on

IGRA SUDBINE uskoro će se sa 411. epizodom oprostiti od gledalaca. Ali, da li će to biti i kraj druženja sa našim omiljenim junacima? Milica Milša i Vladan Savić otkrili su koja serija sledi posle “Igre sudbine” i šta to znači za ekipu sa kojom smo provodili prethodne večeri! I imamo lepe vesti!

A sve o poslednjoj epizodi serije IGRA SUDBINE – OTKRIJTE OVDE!

– Kada završimo snimanja dolaziću još mesec dana u studio, samo da posedim malo – otkrio je Vladan Savić.

Milica Milša se otkriva da vrlo brzo počinje da snima novi projekat.

– Imaću taman toliku pauzu koliko je potrebno da se malo naspavam. Meni se prepliću snimanja serije “Igra sudbine” i “Junaci našeg doba”, pa slobodnog vremena praktično nemam. Nadam se da ću kada završim te dve serije sa Žarkom uspeti negde da pobegnem na pravi odmor i veliko putovanje od barem petnaest dana. Posle toga radimo dalje, jer Žarko piše novu seriju, i vrlo brzo će se mnogi glumci iz naše serije vratiti ponovo pred kamere. U novom projektu likovi će biti drugačiji, svako od nas će igrati nešto drugo, ali i u novoj Žarkovoj seriji gledaoci će se družiti sa mnogim glumcima iz “Igre sudbine”.

Kako smo ekskluzivno saznali u razgovoru sa scenaristom serije „Igra sudbine“ Žarkom Jokanovićem, on trenutno radi na četiri nove serije. Za svaku od njih razvija zaseban i autentičan scenario.

– Čak i kod serije „Igra sudbine“ od kolumbijskog originala bila je preuzeta samo ta početna ideja, koju smo videli u prvoj epizodi. Onaj deo o zameni beba. Sve ostalo je promenjeno. Dodati su mnogi novi likovi, radnja je pisana od praznog papira – otkriva Jokanović dodajući da će tako biti i sa serijama koje priprema uz obećanje da će čitaoci našeg portala biti prvi koji će saznati koju to novu seriju gledamo posle „Igre sudbine“.

Žarku i ostatku ekipe serije „Igra sudbine“ čestitatmo na sjajnom uspehu koji su postigli, i zahvaljujemo na dve godine uživanja pred malim ekranima. Spremni smo za novu dozu avantura Kanačkih, ovog puta u drugom ruhu.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 337. epizoda – Mila i Una su ljute na Aleksu i LUKU! Sledi RASKID?

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement