Connect with us

Serije

CRNA SVADBA: Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psiho horor-triler seriji! (VIDEO)

Crna svadba od 23. oktobra na Superstar TV!

Published

on

Crna svadba serija

Na talasu uspeha koji je postigla serija “Kalkanski krugovi”, iz produkcije “Telekom Srbija” i “Firefly” stiže nova misteriozna TV poslastica – “Crna svadba”Premijera serije reditelja Nemanje Ćipranića zakazana je za 23. oktobar od 21.00 na kanalu Superstar, gde će se prikazivati vikendom.

Nedelju dana kasnije, 30. oktobra, “Crna svadba” stiže i na RTS 1, koji će je prikazivati isto vikendom u 20.05. Scenario za 10 epizoda prve sezone potpisali su Strahinja Madžarević i Boban Jevtić.

Sjajna glumačka ekipa

Psihološki horor triler okupio je sjajnu glumačku ekipu. U glavnim ulogama su Uliks FehmiuNikola Kojo i Jelena Đokić. U sporednim rolama pojavljuju se: Toni MihajlovskiSlavko ŠtimacPredrag BjelacStrahinja BlažićMlađan CrkvenjašFilip ĐurićNebojša MilovanovićBorka TomovićLjiljana Blagojević i Anastasija Đurović.

“Serija ‘Crna svadba’ prikazana je premijerno na Sarajevo Film Festivalu, gde je pokupila odlične kritike”

Specifičan naziv Crna svadba dolazi od starog vlaškog obreda. Po njemu, prilikom smrti mladog muškarca koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu. Ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Ovom pričom serija otključava misteriju, gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći – u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Počinje – Katabaza

Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji. Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada će na brutalan način počiniti masakr, ubivši 12 komšija. On puca sebi u glavu, ali čudnim spletom okolnosti, ipak, ostaje živ.

Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik BIA i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa. Ona će kao sudski veštak utvrditi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv.

Foto Promo Firefly Telekom

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

 

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media