Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 339. epizoda – Višnja saznaje UŽASNE VESTI! Evo o čemu je reč! (VIDEO)

Igra sudbine 339. epizoda donosi tužne vesti za Višnju. Da li je njena beba dobro?

Published

on

Igra sudbine 339. epizoda, koja je na programu u sredu, 13. oktobra od 20.00 na TV Prva neće ostaviti mnogo mesta dvoumljenju. Ada Kanački mora da preduzme ozbiljne i oštre korake. Zlikovci joj ponovo rade o glavi. Evo o čemu je reč.

Taman što su ih saterali u ćošak, zmije ponovo počinju da dižu glave. Kada Donka zatraži susret sa upravnikom zatvora, Stana počinje da gubi živce. Pružena joj je mogućnost da sarađuje, ali baronica očigledno planira da iskoristi svoje kanale kako bi igru ponovo preuzela u svoje ruke. Hoće li joj Stana to dozvoliti?

Informacija da Bruner iz zatvora pokušava da vodi svoje prljave poslove, dolaze do Ade. U nameri da to spreče, policajci uvode „krticu“ u njegove redove. Pitamo se o kome je reč?

Žiška „baca oko“ na Tiću, a Pančeta kipti od ljubomore i besa! Hoće li Tihomir Tića zvani Lenjin odoleti šarmu menadžerke opšte struke? Ili će Žiška da strada od Marice Pančetović. Uzbuđenja tek počinju!

Od nove kućne pomoćnice Jasna, bivše cimerke iz ćelije, Ada saznaje da je Lila otišla na kraći put. Kuda se to Lila zaputila, i šta krije? Mi znamo, a vi? Međutim, ono što ne znamo jeste koje će to loše vesti saznati Višnja? Da li je njena beba dobro? Da li je Marinko povređen? Ili je možda Komarac oteo njenu bebu?

BONUS VIDEO: Igra sudbine 339. epizoda: Višnja saznaje UŽASNE VESTI!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement