Connect with us

Sardžaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 114. epizoda: Serkan proganja Edu! Evo šta će ona uraditi

Pokucaj na moja vrata 114. epizoda na programu TV Prva je u sredu, 13. oktobra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj-na-moja-vrata-114-epizoda

Pokucaj na moja vrata 114. epizoda (sreda, 13. oktobar): Eda i Serkan su se ponovo sreli posle pet godina. Iako i dalje oseća snažne emocije prema njemu, Eda smatra da je najbolje za oboje da više ne pokušavaju da budu zajedno.

Serkan je obećao Piril i Enginu da više neće ići u Šile, gde je trenutno Eda. Ali, srcu se ne može narediti. Ono ga odvodi ka njoj.

Serkanove molbe da ponovo razgovaraju, Eda odbija i posebnu zapovest izdaje Melo da spreči tetku i Kiraz da se pojave u hotelu.

Pošto Ajdan ništa nije rekla Serkanu o svojoj vezi sa Kemalom, on odlučuje da se sam suoči sa njim i da mu sve otvoreno kaže.​

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” (114. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO: SMEH DO SUZA – Pančeta i Katarina iz serije „Igra sudbine“ u epizodi „VEZANE NA KRATKO“

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media