Connect with us

Domaće serije

Domaće serije 2022: Otkrivamo kompletan spisak obnovljenih TV hitova

“Senke nad Balkanom”, “Južni vetar”, “Tajkun”, “Kalkanski krugovi” samo su neke domaće serije 2022. koje će se vratiti na mali ekran

Published

on

Domaće serije 2022. biće jedan od najtraženijih pojmova na Guglu, a mi vam otkrivamo sve popularne TV naslove koji su obnovljeni za novu sezonu. Uprkos nikada većoj konkurenciji, mnoge serije su uspele da privuku veliki broj gledalaca i tako omoguće sebi nastavak.

Senke nad Balkanom 3

I pre nego što je 2017. godine počela da se prikazuje kostimirana krimi-drama Senke nad Balkanom, njen tvorac, reditelj i glavni glumac Dragan Bjelogrlić rekao je da je zamislio da serija bude podeljena u tri sezone. Veliki uspeh ohrabrio ga je da 2019. snimi drugi ciklus, koji je, takođe, odlično prošao kod publike, zbog čega je najavljen treći, poslednji. Još nije poznato kada će pasti prva klapa, ali realizacija projekta očekuje se sledeće godine. U trećoj sezoni jedan  od glavnih glumaca biće Miloš Biković, koji će igrati Josipa Broza Tita.

Južni vetar 2

Mada je planirano da se snimi proteklog leta, odlaganje bioskopske premijere filma “Južni vetar 2: Ubrzanje” odložilo je i drugu sezonu serije “Južni vetar”.  Kako stvari sada stoje, snimanje bi trebalo da bude na proleće 2022, a premijera na jesen iste godine.

Ubice mog oca 6

I dok čekamo na premijeru pete sezone, koja se očekuje u decembru, autorka i scenaristkinja Nataša Drakulić priprema scenario za šesti ciklus popularne krimi-drame “Ubice mog oca”. Snimaće se očekuje sledeće godine.

Tajkun 2

Triler drama “Tajkun”, sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, postigao je veliki uspeh. Nakon finala, koje je ostavilo otvoren kraj, spekulisalo se da li će biti druge sezone. Mada serija nije zamišljena da ima nastavak, njega će, ipak, biti. Još nije poznato hoće li Bjela ponoviti ulogu Vladana Simonovića, ali sasvim je izvesno da ćemo se još družiti sa tajkunima.

Kalkanski krugovi 2

Misteriozna triler drama “Kalkanski krugovi” svakako je jedna od serija koje su obeležile prethodnu sezonu. Velika gledanost i nedovršen kraj svakako su dobri razlozi da se serija nastavi. Iz produkcije “Firefly” još nema zvanične potvrde, ali je reditelj Milan Karadžić otkrio da je druga sezona u pripremi.

Pevačica 2

I dok čekamo veliko finale prve sezone serije “Pevačica”, koje je zakazano za 16. oktobar u 21.00 na kanalu Superstar, pripreme za nastavak ove krimi-drame privode se kraju. Snimanje se očekuje na proleće 2022. godine. Za sada je potvrđeno da će se samo Jelena Mur pojaviti u drugoj sezoni.

Crna svadba 2

Prvi psihološki horor triler “Crna svadba”, koju gledamo od 23. oktobra vikendom na kanalu Superstar, a nedelju dana kasnije i na RTS 1, nije počela ni da se prikazuje a već je obnovljena za drugi ciklus. “Crna svadba”, nastala u produkciji “Telekom Srbija” i “Firefly”, dobila je i epitet najiščekivanija serija sezone 2021/2022.

Klan 3 i Dug Moru 3

“Klan” je, takođe, serija koja je na blanko dobila drugu, a zatim i treću sezonu. Pre svega zbog specifičnosti priče koju obrađuje. Dobra gledanost je opravdala ovo poverenje. Sa Pašom i Šokom družićemo se i narednih godina. Druga sezona “Dug moru” polako se bliži kraju, a kako stvari trenutno stoje biće i trećeg ciklusa.

Aviondžije, Beležnica, Drim tim, Mama i tata se igraju rata

Sa drugom sezonom vratiće se i serije “Aviondžije”, “Beležnica”, “Drim tim” i “Mama i tata se igraju rata”. Snimanja se uskoro očekuju, a emitovanje je planirano za sezonu 2022/2023.

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement