Connect with us

Serije

TOČAK VREMENA – stiže nova epska avantura u stilu GOSPODARA PRSTENOVA! (VIDEO)

Otkrijte zašto je Točak vremena bolji od serija Igra presola i Gospodari prstenova

Published

on

Točak vremena (The wheel of time) nova je epska fantastična serija čije emitovanje počinje već ovog novembra koja je zasnovana na istoimenom romanu Roberta Džordana.

U seriji pratimo Moarejn (Rozamund Pajk), članicu „Aes Sedai“, moćne organizacije žena koje se bave magijom. Ona vodi grupu od pet mladih žena na put oko sveta, verujući da bi jedna od njih mogla biti reinkarnacija Zmaja, moćne osobe, za koju proročanstvo kaže da će ili spasti ili uništiti svet.

Moarejn i Lan odvode Rend, Met, Perin, Egvejn i Ninavi iz sela Dve Reke na opasno putovanje, dok ih progone Troloksi, čudovišni podanici demonskog entiteta poznatog kao Mračni.

Jedna Moć je sistem magije, koji su nekad koristila oba pola, ali muški aspekat ove moći se davno iskvario, pod uticajem Mračnog. Aes Sedai je organizacija koja sada čuva mir  i magiju na čitavom kontinentu, iako sama organizacija ima i drugačije obojene frakcije.

Točak vremena serija

Ova organizacija proganja sve muškarce koji imaju moć, i oduzima im ih, što može biti fatalno. Jedan primer za to je i Logejn (Alvaro Morte), muškarac koji može da kanališe Jednu Moć. On pokušava da se predstavi kao reinkarnacija Zmaja – davno izgubljeni mesija.

Za razliku od sličnih sadržaja, kao što su „Igra prestola“ i „Gospodar prstenova“, u ovoj epskoj avanturi glavni likovi su žene.

Prva sezona će imati osam epizoda, a već sada se zna da će se snimati i druga sezona.

Glavne uloge tumače: Rozamund Pajk, Džoša Stradovski, Markus ruterford, Zoi Robins, Barni Haris, Madlen Meden i Daniel Heni.

Prva sezona serije Točak vremena je snimana u Pragu od 2019. do proletos, a snimanje druge sezone je počelo u julu.

Prve tri epizode će biti prikazane 19. novembra na Amazon Prajmu, a zatim će se emitovati jedna epizoda nedeljno, sve do 24. decembra.

Pogledajte trejler.

BONUS VIDEO TOP 10 ČINJENICA O JUŽNOM VETRU 2: Sve što treba da znate o nastavku filma i serije!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Continue Reading
Advertisement