Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Žarko Jokanović otkriva SVE o trećoj sezoni: Ada ima nove neprijatelje! (VIDEO)

Donka i Bruner su prošlost, stiže pravi pakao

Published

on

Igra sudbine je dobila neplanirani nastavak. Na najveću radost mnogobrojnih fanova kojima je delovalo nezamislivo da bi priči mogao da dođe kraj sa očekivanih 409 epizoda.

Odlukom TV Prva najdugovečnija i najgledanija domaća serija dobila je zeleno svetlo za treću sezonu. Scenarista Žarko Jokanović otkriva nam šta će nam doneti treća sezona?

– Uvek imam ideje. Kada sam pisao poslednju scenu druge sezone, nisam mogao da se oslobodim pisanja. Naravno da sam nastavio da razmaštavam šta bi bilo kad bi bilo nastavka. Prethodnih dana mi je to bio hobi, ali izgleda da će mi to opet postati posao. Poslednjih nedelja su se pojavili novi likovi, ali vas do kraja druge sezone tek čeka još novih. Biće toliko šokantnih dešavanja svakodnevno, da ljudi neće moći da veruju šta se to dešava. U trećoj sezoni neće biti diskontinuiteta, ali će biti na izvestan način drugačija. Ali to trenutno ne mogu da otkrijem – poručuje Jokanović, koji posle kratkog odmora već kreće sa pisanjem novih epizoda. A u razgovoru za naš portal, otkrio je i kada počinje snimanje novog ciklusa.

– Nema mnogo vremena. Snimanja počinju već u decembru. Čim se vratim sa odmora počinjem da pišem – poručuje scenarista serije „Igra sudbine“, koji je do sada napisao već 12.000 strana scenarija.

– Često je život mnogo uzbudljiviji od onoga što napišete i ništa ne može da bude preterano. Neke likove u seriji ja lično poznajem ili sam čuo da postoje. Moja mašta mene nekad toliko iznenadi – iskren je Žarko, otkrivši i šta nas to čeka u nastavku. Koji će to negativci postati pozitivci?

– Prvo, videćete kako će se završiti druga sezona. Biće kao i u životu. Često se oslobodimo jedne napasti, ali uvek naiđe neka druga. Život je stalna borba. Moja profesorka sa studija Ksenija Kondić mi je jednom rekla „život je kao indijska poslovica – posle sedam mršavih krava idu sedam debelih, pa opet sedam mršavih krava i tako u nedogled“. U životu ide sve gore-dole. Tako će biti i u našoj seriji. U ljudskim životima nikada nije falilo neprijatelja, nažalost. Tako da, publici slede značajna iznenađenja i turbulencije, kao i do sada – kaže Žarko Jokanović, i dodaje da je moto treće sezone – NIšta nije onako kako izgleda.

BONUS VIDEO Igra sudbine 347. epizoda: Hoće li Sofija preći u Riterov tim?

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement