Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je Riterova BOMBA! Zanemećete od ŠOKA! Sledi HAOS!

Venčanja se otkazuju? Sledi skandal!

Published

on

Igra sudbine dobila je zasluženi produžetak, a šta nas očekuje u novim epizodama?

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da će serija „Igra sudbine“ dobiti i treću sezonu. Taman kada su gledaoci pomislili da će se najgledanija serija završiti u januaru sledeće godine, scenarista Žarko Jokanović, uspeo je da ubedi Prvu televiziju da se serija nastavi.

Podsetimo, Jokanović je inicirao nastavak serije na osnovu teksta objavljenog na našem portalu.

„Igra sudbine“ je zasnovana na kolumbijskoj seriji „Nuevo rico, nuevo pobre“ (Novi bogataš, novi siromah). Većina likova i glavni narativ naše verzije serije poklapa se sa originalnom verzijom. Ipak, postoje i izvesne razlike.

S obzirom na to da se snimanje serije „Igra sudbine“ nastavlja, postoji mogućnost da će do kraja biti sve više sličnosti sa originalom. Ukoliko bi bilo tako, u našoj verziji serije možemo očekivati velike preokrete.

U originalnoj seriji, Nada je ostavila Strahinju, i pomirila se sa Lukom. Zbog svojih starih navika, Strahinja je završio u zatvoru. Sofija, nakon svih lomova koje je doživela, odlučila je da se promeni iz korena, te zamolila sve koje je povredila, uključujući i članove porodice Kanački, za oproštaj.

Nakon što su svi neprijatelji Kanačkih završili u zatvoru, došlo je vreme da se ljubavne veze krunišu brakom. I to ne jedna, nego četiri.

Naime, zakazana su četiri venčanja za isti dan, i to: Ade i Ivana, Nade i Luke, Mile i Alekse i Jelene i Debeljka. Međutim, na venčanju se pojavljuje senka iz Lukine prošlosti. Devojka s kojom se zabavljao pre tri godine, se pojavljuje na venčanju, i saopštava da je rodila Lukino dete. Zbog svega ovoga, venčanja se otkazuju, i Luka donosi odluku da prizna dete.

Nakon toga, gledaocima su prikazane scene prošlosti – svega onoga što se dešavalo tri godine ranije.

Vidi se kako je Luka putem cedulje ostavio devojku, nakon čega je ona upoznala sadašnjeg partnera, sa kojim je isplanirala osvetu Luki. Oni su se, naime, dogovorili da ona predstavi dete svog partnera kao Lukino, ne bi li se dokopala njegovog bogatstva.

Kako trenutna dešavanja u seriji dosta podsećaju na ono što se dešava u originalu, možda smo na pragu toga da otkrijemo šta je, odnosno ko je Riterova bomba? Da li će Riter na Aleksino i Lukino venčanje dovesti nekoga iz njihove prošlosti ko će pokvariti sve divne planove?

U scenama sećanja takođe vidimo i kako Matija planira da zadrži tetkino bogatsvo i kako upoznaje Sofiju, zatim, kako su se upoznale Mila i Jelena, i kako su dobile posao u Kan holdingu, kako je Pančetin bivši partner prevario sve u pansionu i pobegao.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement