Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 350. epizoda: ŠOK! Olga je ŽIVA! Aleksina mama nije umrla! (VIDEO)

Ivan će doživeti novi infarkt!

Published

on

Igra sudbine 350. epizoda donosi nam šok nad šokovima. Ovome se niko nije nadao, mada mi jesmo očekivali. Taman na korak od velikog srećnog kraja u kombi smo imali trostruku svadbu – bomba je eksplodirala. I to jako!

Kao što ste videli, Luka, Aleksa, Una i Mila su konačno zaplovili u bračne vode. I svi su presećni. Skoro svi. Žaklini nije dobro, baš kao ni Vukašinu. Žaklini zbog Luke, a Vukašinu zbog toga što je Ivan zatražio Adinu ruku. A ona mu rekla DA. Međutim, nije gotovo. Riter stupa na scenu i svima mrsi konce. Bomba o kojoj je tako dugo pričao sada je eksplodirala.

I baš kao što smo očekivali, Riter nije srušio Kan Holding, niti vilu Kanački. U priču je vratio nekoga za koga se mislilo da više nije sa nama. Reč je o Ivanovoj suprugi Olgi. Onoj za koju su svi verovali da je mrtva. Čak i Luka. Zbog toga je Ivana krivio celog života.

Ali ona je sada tu i spremna je da stane na put sreći Ade i Ivana. Što je još gore, ovaj šok učinio je da Ivanu pozli. Da li će Ivan ponovo doživeti infarkt? Hoće li ovog puta preživeti?

BONUS VIDEO

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 350. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement