Connect with us

STARS

IGRA SUDBINE: HIT! Ammar Mešić otkrio veliku tajnu! OVO niko nije očekivao! (VIDEO)

Ovome se ipak niko nije nadao…

Published

on

Igra sudbine na male ekrane nam je donela mnoga do sada u serijama ne toliko viđana lica.  Glumac Ammar Mešić svakako je jedno od njih. Govoreći o sebi glumac je priznao da retko izlazi, i da je maksimalno posvećen svom psihičkom i fizičkom zdravlju.

Pripadnice lepšeg pola oduševila je činjenica da ovaj glumac trenira, kuva, ali i da je pre svega jedan skoroman mladić.

– Vozim se autobusom, ne bih dao pare za taksi ni u ludilu – našalio se glumac.

On je dodao da mu fanovi često prilaze u prevozu, slikaju se sa njim i traže autogram. O svim životu, rekao je da je zadovoljan.

– Dosta radim na sebi i fizički i psihički. Sve to kada se spoji, i kada uveče dođem kući, budem zadovoljan što svoj život živim na stabilnim nogama i što je usklađen sa mozgom i sa dušom. Sve se to spoji da uveče kada legnem budem zadovoljan – objasnio je glumac.

Na pitanje da li ume da kuva, glumac je rekao da obožava da kuva, i da je odmalena bio u odredu izviđača u Prijepolju, kao i njegova porodica, te da su naučili da žive u prirodi, da žive “na pasulju” mesec i po dana, da spremaju i kuvaju. Kako kaže, ceo život je to radio. Njegova majka je delila zadatke šta ko u kući treba da radi.

Kako je rekao, ne izlazi često – jednom u mesec ili dva.

BONUS VIDEO Igra sudbine 350. epizoda (PROMO): ŠOK! Olga je ŽIVA! Aleksina mama nije umrla!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement