Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo koji tajni ZADATAK ima OLGA Ožegović! Aleksu čeka ŠOK! (VIDEO)

Olga je svoju osvetu dugo i pažljivo kovala, a jedna osoba posebno joj je meta

Published

on

Igra sudbine uspela je još jednom da nas iznenadi. U igru je vratila ni manje ni više nego  pokojnicu. Ili smo makar mislili da smo se od nje zauvek oprostili. Međutim, Igra sudbine je čudo i iznenadi kad se najmanje nadaš. Ipak, mi i nismo bili toliko zatečeni razvojem situacije, jer baš kako smo to nagovestili koji dan ranije – ovako nešto smo očekivali.

Naime, podsetićemo vas još jednom na originalni scenario serije „Nuevo rico, nuevo pobre“ (Novi bogataš, novi siromah), na kojoj je zasnovana domaća serija.

Naime, zakazana su četiri venčanja za isti dan, i to: Ade i Ivana, Nade i Luke, Mile i Alekse i Jelene i Debeljka. Međutim, na venčanju se pojavljuje senka iz Lukine prošlosti. Devojka s kojom se zabavljao pre tri godine, se pojavljuje na venčanju, i saopštava da je rodila Lukino dete. Zbog svega ovoga, venčanja se otkazuju, i Luka donosi odluku da prizna dete.

Nakon toga, gledaocima su prikazane scene prošlosti – svega onoga što se dešavalo tri godine ranije.

Vidi se kako je Luka putem cedulje ostavio devojku, nakon čega je ona upoznala sadašnjeg partnera, sa kojim je isplanirala osvetu Luki. Oni su se, naime, dogovorili da ona predstavi dete svog partnera kao Lukino, ne bi li se dokopala njegovog bogatstva.

U scenama sećanja takođe vidimo i kako Matija planira da zadrži tetkino bogatsvo i kako upoznaje Sofiju, zatim, kako su se upoznale Mila i Jelena, i kako su dobile posao u Kan holdingu, kako je Pančetin bivši partner prevario sve u pansionu i pobegao. Inače, tu se otkriva i da je Pančetin bivši partner zapravo Sofijin otac.

U tim scenama vidi se i kako se završila veza Mile i njenog tadašnjeg momka i početak veze Mile i Luke, što stvara bol Nadi.

Iako Luka priznaje dete svoje bivše devojke, on i Ada insistiraju na utvrđivanju očinstva. Kasnije će se ispostaviti da Luka nije otac, te da je pravi otac deteta optužen za falsifikovanje lekova, a u kriminalnim aktivnostima mu pomaže Sofijin otac. Aleksa insistra na tome da Sofijin otac bude uhvaćen.

Serija se završava tako što se četiri ranije pomenuta para venčavaju, a Luka i Nada postaju kumovi dečaku, za kojeg je Luka mislio da je njegov sin.

Ostavimo li ovo sve po stvari uzevši u obzir da je Žarko Jokanović mnogo toga izmenio, kao jedna od najverovatnijih varijanti je ta da je Jokanović odlučio da umesto Sofijinog oca koji bi kasnije kovao zle planove sa Riterom, u stavri oživi Ivanovu suprugu. Ona je očigledno preživela i napravila pakt sa Brunerom mlađim. Nema mnogo sumnje u njene namere – osveta je cilj.

Ono što bismo još morali otkriti jeste i to hoće li Olga imati bilo kakve veze sa Pančetom, pošto je u originalu Sofijin otac bivši dečko Marice Pančetović koji ju je iznenada napustio.

Da li ćemo nešto od ovoga videti i u našoj verziji serije „Igra sudbine“, pokazaće vreme. Ko zna, možda se ispostavi da Aleksa dobije i mlađeg brata? U Igri sudbine – sva čuda su moguća.

Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

BONUS VIDEO 2 Kolo srece 40. epizoda (PROMO): ŠOK! Bojan je otkazao svadbu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement