Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: ŠOK! Hoće li Ada oprostiti IVANU, ili je sve GOTOVO? (VIDEO)

Ada ne želi da vidi Ivana više nikada u životu!

Published

on

Igra sudbine 350. epizoda donela nam je špk nad šokovima. A kako nam se čini to je tek početak. Olga Ožegović je živa. I ne samo što je živa nego je po tuđim instrukcijama tu kako bi stala na put porodicama Kanački i Ožegović. Ako se mi pitamo – Dinastija na srpski način. Aleksis je tu i spremna je da napravi pakao od života Ivanu, Aleksi i Adi. A kako su oni svi zajedno jedna zajednica – osvete neće biti pošteđeni ni Luka, Una i Mila.
Olga pokušava da iscenira kako je tu u stvari došla da bi videla sina, ali čeka je hladan tuš. Aleksa i Luka je se odriču pred svima. Nakon napada od strane Pančete jasno joj je da tu nema šta da traži.

Ipak, Ivana čeka mnogo objašnjavanja. Za sve je znao od početka. I bio u kontaktu sa Olgom, ali lagao je o tome.Pogotovo je lagao Adi. Ona mu je posle toliko čekanja onog pravog otvorila srce i ono je sada slomljeno. Hoće li Ada moći da oprosti Ivanu zbog ovoga.

Ipak, najvažnije pitanje je ono zašto je Ivan sve tajio. Samo malo manje važno je ono drugo – šta je to što je Stana našla na podu sale?

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 351. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement