Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 352. epizoda: Stana otkriva Vukašinu ŠTA piše na CEDULJICI! Šokiraćete se! (VIDEO)

Evo ko stoji iza svega!

Published

on

Igra sudbine 352. epizoda koja je na programu u ponedeljak, 1. novembra od 20.00 na TV Prva, konačno će stvari isterati na čistac. Ko je sa kim, i ko kome zabija nož u leđa.

Za početak Riter i Olga nastavljaju sprovođenje svog paklenog plana, a on joj eksplicitno stavlja do znanja da ukoliko se izleti ili je neko poveže sa njim – „ode glava“. Da li je Olga primorana da učestvuje u ovom paktu iz pakla ili je ipak svojevoljno u svemu?

Dok se svi pitaju da li je neko znao za Ivanov kontakt sa „bivšom“, Mila nagovara Unu da probaju da nađu Olgu i da same otkriju o čemu je reč. I to bez Aleksinog i Lukinog znanja.

Za to vreme Stana saziva sastanak sa Vukašinom i Coletom zbog ceduljice koju je pronašla na venčanju. Na njoj je bio ispisan broj telefona, a ona je saznala i čiji! Sinovi teše Adu koja im priznaje da se oseća iznevereno…​

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 351. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 352. epizoda: Da li će Aleksa i Luka oprostiti Adi?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement