Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine: ŠOK! Olga je u PROBLEMU! Riter hoće da je UBIJE!

A evo i ZAŠTO! Jedna stvar je dovoljna! Otkrijte KOJA!

Published

on

Igra sudbine raspalila nam je šamarčinu od koje nam još zvoni u ušima. A zvoni i Ivanu. A najviše od svih sirotoj Adi Kanački. U trenutku kada je konačno sve trebalo da krene nabolje, pojavila se ona. Olga Ožegović. Ispostavilo se da nikada nije ni bila mrtva. Samo vešto skrivena u dalekoj Australiji od očiju javnosti i Luke i Alekse.

Zašto? To će nam najbolje objasniti Ivan. Jednom kad smogne snage i sve prizna Adi i ostatku ekipe. Do tad, uzaludno ga traže. Trenutno gasi svoju muku u piću i suzama. Gorko se kaje zbog svega što se dogodilo i bola koji je naneo Adi. Ali, to je sada manje bitno. Ne bi to bila ljubav da ne boli.

Ono što je mnogo važnije je to kako je Olga dospela na venčanje. Jasno je. Riter ju je pronašao i naterao da sarađuje sa njim. A zašto? E, to je pitanje koje se nameće. Prepostavljamo da je ucenjena. Riter joj u narednoj 352. epizodi jasno stavlja do znanja da će je ubiti ako ga ne bude slušala. Čime je on to ucenio Olgu? Šta zna o njoj što ju je stavilo u tako bezizlaznu situaciju?

Možda i nije reč o njoj. Možda je u pitanju nešto mnogo gore. Možda Riter Olgi preti ubistvom nekoga do koga je njoj ipak stalo – nekog od njenih sinova?

Saznaćemo u epizodama koje slede…

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 352. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement