Connect with us

STARS

ŠOK! Oženio se Viktor Savić!? A evo i KO je srećna odabranica!

Viktor Savić konačno stao na ludi kamen, a evi sa kim?

Published

on

Viktor Savić jedan je od najpoželjnijih neženja domaće glumačke scene. Zato nas i jeste šokiralo kada smo videli fotografije na kojima deluje – oženjeno.

Oženio se Viktor Savić! Prvo je što smo pomislili kada smo videli popularnog glumca u svečanom odelu, dok pored njega zadovoljno pozira crvenokosa devojka u venčanici.

Kada smo, međutim, malo bolje pogledali uvideli smo da kraj njega stoji, ni manje ni više, već koleginica Jelena Đokić, koja je više od decenije srećno udata za dramskog umetnika Svetozara Cvetkovića, što nas je dovelo do zaključka da su Viktorove i njene fotografije, koje kruže „Instagramom“, zapravo nastale za potrebe fima, serije ili nekog drugog poslovnog angžamana.

Na sreću ženskog dela publike, osnivač pozorištaTeatar na brdu i dalje je slobodan, a budući da vrlo retko govori za javnost na temu ljubavi, sigurni smo da će i odluku da stane na ludi, kamen kao i datum, kada za to dođe vreme, sakriti od očiju medija.

“Oženio se Viktor Savić” sigurno je najšokantnija vest nedelje, a obožavaoci glumčevog rada nisu mogli da dočekaju da vide da li je to istina i o čemu se tu zapravo radi.

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement