Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: ŠOK! Komarac je UKRAO Višnjinu ĆERKU! (VIDEO)

Višnja je očajna zbog smrti svoje ćerke, ali ona ne zna veliku tajnu!

Published

on

Igra sudbine 353. epizoda donela nam je veliki šok, ali to neće biti ništa u poređenju sa onim što nas čeka u narednoj epizodi najpopularnije telenovele na domaćim malim ekranima.

Višnjina beba je umrla. To je zvanična vest za sve ukućane doma Kanačkih. Višnji i Lili saopštili su ovu strašnu vest u bolnici. Uplakana i potučena do kolena Višnja se poražena vraća u vilu Kanački. Svi se pitaju kako je tako nešto uopšte moguće budući da su lekari rekli da se Višnjino dete oporavlja i da je na putu izlečenja. Kako je moguće da je onda sada mrtva.

Trenutno se niko ne pita šta bi moglo da bude pozadina svega toga, jer emocije diktiraju trenutne događaje. Ali, za nas sa ove strane malog ekrane stvari postaju malo jasnije.

Komarac uživa u društvu jedne male devojčice. Zove je svojom princezom. I sve je jasno. Komarac je platio lekarima da lažiraju smrt Višnjine ćerke. Ne treba zaboraviti da je to i njegovo dete. Zbog toga postaje jasno zašto je to učinio. Komarac je namerno oteo Višnjinu ćerku i planira da ona odraste uz njega.

Posle ovog čina, Višnjina i njegova ljubav je bez sumnje – nemoguća. Kada se sazna šta je učino – povratka neće biti. Ali pitanje nad pitanjima jeste to kako je Komarac uopšte živ! I zašto je Vukašin krio to sve ovo vreme. Šta se krije iza svega? Saznaćemo u narednim epizodama serije „Igra sudbine„!

BONUS VIDEO 2 Kolo sreće 43. epizoda: Elena i Drina ulaze u klinč zbog Marinih pisama (PROMO)

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 354. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO 3 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 4 Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

BONUS VIDEO 5 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement