Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Olga je pomrsila konce Adi i Ivanu, a sada je isplivala velika TAJNA! EVO o ČEMU je reč! (VIDEO)

Ivana i Olgu povezuje jedna velika tajna! Evo i koja

Published

on

Igra sudbine je čudo. Otkako se Olga pojavila u „Igri sudbine“ i prekinula venčanje Ade Kanački i Ivana Ožegovića, svi događaji sa srećnim završetkom “pali su u vodu”.

O liku Olge Ožegović se za sada u seriji malo zna. Ona je supruga Ivana Ožegovića i majka Alekse Ožegovića. Međutim, mnogi se pitaju o kojoj glumici je reč…

Poznata pozorišna glumica i talentovana pevačica Kristina Savić nedavno se priključila dobro poznatoj glumačkoj ekipi najpopularnije serije.

U „Igri sudbine“ tumači lik Olge Ožegović, supruge Ivana Ožegovića, čiju ulogu tumači glumac Vladan Savić, ali malo ko zna da je ona njegova supruga i u stvarnom životu.

Kristina i Vladan su u braku skoro dve decenije, imaju dvoje dece. Već godinama zajedno igraju u predstavama u Pozorištu na Terazijama, a od skoro zajedno dele i kadar u seriji.

Kristina je stalni član Pozorišta na Terazijama od 1991. godine, kao glumica i solista hora. Pored muzičkog školovanja, bavila se i pevanjem radeći sa mnogim poznatim bendovima, da bi 1998. godine postala stalni član Čolićevog pratećeg benda, u svojstvu pratećeg vokala.

Glumica se pojavljivala i na muzičko-poetskim večerima kolege Ivana Bosiljčića od 2009. Do 2012.

Interesantno je to da je 2013. Godine Kristina učestvovala na Beosongu, sa pesmom „Za tebe živim“, čiji tekst je napisao upravo njen suprug, prenosi Prva.

Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 43. epizoda: Elena i Drina ulaze u klinč zbog Marinih pisama (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs/ Prva

Advertisement