Connect with us

STARS

CRNA SVADBA spojila čuveni ljubavni par posle skoro četiri decenije! EVO o KOME je reč!

NJih dvoje zaludeli su nas u Ludoj godini, a sada…

Published

on

Crna svadba je pred nama i ovog vikenda na kanalu Superstar! Ova serija izazvala je veliku pažnju javnosti, ali ne samo zbog radnje, već i zbog odabira glumaca, a mnogi ne kriju oduševljenje što ljubavni par iz serije “Lude godine“, Nikolu Koju i Galu Videnović, ponovo gledaju zajedno na malim ekranima.

Osmadesete godine ostaće upamćene po seriji “Lude godine“, a jedan od omiljenih parova iste bili su Miša i Nataša, čija je ljubav ukrala srca mnogih. Nikola Kojo i Gala Videnović su se proslavili ovim ulogama, a publika sada ponovo ima sreću da ih gleda zajedno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Naime, njih dvoje četiri decenije kasnije, našli su se ponovo u jednoj od serija, koja je ovih dana okupirala pažnju javnosti. Serija “Crna svadba“ jedna je od glavnih tema, a publika ne krije oduševljenje što Koju i Galu ponovo mogu da vide zajedno na malim ekranima. Premda ne glume zaljubljeni par kao nekada, javnost ne krije da ih ovaj dvojac rado vraća u prošla vremena i seriju koju su svi obožavali, a i sada vole da je gledaju.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs/Republika.rs

Advertisement