Connect with us

Sadržaj epizoda

Crna svadba 8. epizoda: ŠOK! Mikula ima jezivu poruku za Natašu! Evo o čemu je reč!

Crna svadba 8. epizoda raspetljava klupko misterije. Istina polako počinje da izlazi na videlo

Published

on

Crna svadba 8. epizoda: Vesna je i dalje u policijskoj stanici. Samouvereno pita inspektoru: “Vi stvarno mislite da znate istinu?” Da li je u zločin koji je počinio njen suprug Mića umešana i ona?

Bane govori Petru da ona ništa nije videla, iako se ubistvo dogodilo ispred njenih očiju. O kome se radi? Da li je, možda, reč o Nataši? Da li je Petar ubio nekoga?

Nakon svega što su preživele sa Mitrom, kada je pokušao da ih ubije, Nataša odvodi ćerku kod svoje tetke. Zatim, ona pritiska tetku da joj otkrije šta se to dogodilo 1976. godine, što se dovodi u vezu sa zločinom koji je počinio Mitar.

Petar odlazi kod oca Ilariona. Kaže mu da sve zna, da mu je monah Tihon ispričao o egzorcizmu. On odlazi u posetu i ocu Branislavu, koji mu govori kako će vojska Crnog vojvode tiho zaposesti ljude koji nisu dovoljno snažni.

Nataša odlazi u selo gde se odigrao masakr. Ona govori Petru da je uplašena i da strahuje za svoj i ćerkin život. Sutradan, na kapiji kuće u kojoj je odsela, Našata zatiče vračaru Mikulu. Ona je pita šta hoće, a vračara baca nešto pred nju zbog čega će Nataša poludeti!

U seriji Crna svadba 8. epizoda glavne uloge igraju: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Branilac 8. epizoda: Da li je slučaj Točilovac pobeda ili poraz advokata Guberine?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Advertisement