Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA Otkrivamo: Evo zašto VOJVODA želi NATAŠU! ČIJA je ona ĆERKA?

Šokiraćete se kada otkrijete! Baš zbog TOGA Nataša u sebi nosi veliku snagu!

Published

on

Crna svadba nas je prethodnog vikenda „bacila“ u pravi rebus pitanja, misterija i enigmi. Kao što smo videli iz najave za 7. i 8. epizodu rat je tek počeo. Mitar ne samo što je živ, već je i krenuo na Natašu i  njenu ćerku. A baš u toj činjenici dolazimo do ključnog pitanja – zašto su Nataša i Ida toliko važne Crnom vojvodi?

To pitanje kako smo videli proteže se decenijama u prošlost. Sve do davne 1976. godine kada je Mića radijski komentator izvršio stravičan zločin ubivši 12 monaha u manastiru. Kao što smo videli, tom događaju prisustvovao je i misteriozni monah Tihon koji je zbog svog protivljenja crkvi i odluci da zažmuri pred Nečastivim proteran iz crkve.

Ono što povezuje Mitrov i Mićin zločin jeste upravo Nataša. Pitate se kako? Odgovor je lak, ali potpuno neočekivan.

Kao što smo već čuli u prethodnim epizodama, Nataša je usvojeno dete bez roditelja. Da li je reč o istom onom detetu koje je na dan masakra u manastiru odneto na usvajanje? Ako je to zaista bila Nataša, onda dolazimo do zaključka da je Nataša u stvari Teodorina i Mićina nikada priznata ćerka. Ako se vratimo nekoliko koraka unazad do tog dana, setićemo se da je u manastiru tog dana prekinut čin egzorcizma.

Da li je Nataša dete iz kog su monasi pokušali da isteraju đavola ili demona? Da li je to razlog zbog kog je baba Mikula rekla Petru i Nataši da je ona dovela đavola u njenu kuću?

Međutim, još jedna veoma važna stvar je zanimljiva. U jednoj od scena vidimo da Nataša telefonom priča sa tetkom. Ako je Nataša usvojena, i ako nikada nije upoznala svoje roditelje, ko je onda njena tetka, mamina, odnosno Teodorina sestra? I kako Nataša uopšte zna za nju?

Nedoumica je mnogo, ali jedno je sigurno. Tajna serije „Crna svadba“ u stvari počiva baš u Nataši. A mi vas za kraj, ali i kao uvod u novi tekst pitamo – ko je Kapetan?

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

 

Advertisement