Connect with us

Emisije

Bunt – E-play, Dram, Keni Nije Mrtav, Ivan Jegdić – Najava za 24. novembar!

Published

on

Bunt – Povodom velikog predstojećeg koncerta benda „E-play“, 27. novembra u Domu omladine Beograda, gošća emisije „Bunt“ je Maja Cvetković, pevačica i basistkinja ovog sastava.

„E-play“ po prvi put u karijeri pravi specijalan koncert na kojem će podeliti binu sa svojim prijateljima i muzičarima, te će publika imati priliku da čuje pesme ovog sastava na poseban način.

Ujedno, u najnovijem „Buntu“, imaćete priliku da premijerno pogledate spot benda „E-play“, za novu pesmu „Hotel Jugoslavija“, na kojoj gostuju Momčilo Bajagić Bajaga i Aleksandar Saša Lokner, a režiju potpisuje Vuk Protić.

Emisija “Bunt” uvek insistira na tome da bendovi treba da se umreže, da sarađuju i podržavaju jedni druge. Do sada smo često imali priliku da čujemo nastupe benda “Keni Nije Mrtav” zajedno sa još dva sastava.

Pored Ivana Jegdića, nastupali su i sa bendom “Dram”, koji nam otkriva svoj izraz koji će predstaviti na drugom albumu, ovoga puta sa pesmom “Ceo grad”, sa spotom koji je radio nagrađivani reditelj Strahinja Savić.

Izuzetno nam je značajno kada vidimo da bendovi sa “Bunt Rok Festivala” napreduju i razvijaju svoju muziku i ideje. Takav slučaj je i sa sastavom “Keni Nije Mrtav” čija je muzika sada zrelija, a predstavili su je u celini na svom debi albumu “Ajmo da plešemo”.

Po prvi put u emisiji “Bunt”, gost je jedan muzičar koji je za svoj prateći bend upravo izabrao momke iz sastava “Keni Nije Mrtav” i “Dram”. Njegova poetika i izraz su unikatni, kao i profesionalni put bavljenja muzikom. Predstavljamo vam Ivana Jegdića.

Autor emisije: Branka Glavonjić

Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

Emisija je na Drugom programu RTS-a u sredu, 24. novembra, u 22:45.

Izvor: RTS

Continue Reading
Advertisement