Connect with us

Domaće serije

Advokado: Mirjana Karanović otkriva ŠTA povezuje MUĆKE i ovaj hit sitkom!

Jedna stvar popularni sitkom povezuje sa legendarnim „Mućkama“! Evo i koja

Published

on

Advokado je nova crnohumorna serija koju gledamo na Prvom programu RTS-a radnim danima od 20 časova, a deo velike glumačke ekipe je i jedna od naših najvećih dramskih umetnica, Mirjana Karanović.

– Snimali smo u Banjaluci, dva meseca sam provela tamo i bilo mi je fenomenalno iz više razloga. Prvo, igrala sam sa mojom omiljenom glumicom Jasnom Đuričić. Zatim, tu je bila Mira Banjac – od rane mladosti uvek sam htela da budem kao Mira Banjac i sada sam igrala sa njom! Nikolu Pejakovića sam znala sa fakulteta, čitala sam o njemu, ali nisam nikada radila sa njim – uvek se trudio da nama bude dobro u tim scenama koje radimo sa njim.

U seriji „Advokado“, prvi put je saradjivala i sa Ljubomirom Bandovićem.

– On je čovek koga morate da volite. Meni i Branki Katić je stalno donosio neke pite na snimanje. Iako je znao da mi pazimo na liniju i da smo odlučile da ne smemo da jedemo pite uopšte, namerno nam ih je donosio, i mi smo sve te pite pojele – priča Mirjana uz smeh.

Serija je delo autorskog tima Pejaković/Hajduković, a o tome kako je došlo do saradnje sa njima, Mirjana kaže:

– Za mene je humor nešto najteže što može glumac da radi. Uvek sam volela engleske serije poput „Mućki“ i prvi put kada mi je Nikola Pejaković poslao tekst, videla sam da tu ima neke sličnosti – nekog otkačenog humora, nečega što, čini mi se, nije samo neki suvi realizam. Dok smo snimali, osećala sam da radim nešto baš posebno – završava glumica koja u seriji „Advokado“ tumači Lahorku, majku Brane Pundravca (Bandović).

U večerasnjoj epizodi „Advokada“, od 20:05 videćemo zašto je majka Lahorka spremna da Braninom najboljem drugu Belom (Pejaković) ustupi porodični plac pored Zrenjanina za – sađenje marihuane.

Pogledajte trejler:

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / RTS

Izvor: RTS

Advertisement