Connect with us

Domaći film

NIJE LOŠE BITI ČOVEK Karte u prodaji, a EVO KADA je premijera!

Nova komedija Dušana Kovačevića stiže u bioskope!

Published

on

Nije loše biti čovek je nova komedija Dušana Kovačevića, koji je filmskoj javnosti poznat kao reditelj bioskopskih hitova “Balkanski špijun” i “Profesionalac”, i autor kultnih klasika kao što su  “Maratonci trče počasni krug“, „Ko to tamo peva“, “Underground”, „Radovan Treći“, i „Urnebesna tragedija“.

Nakon 18 godina, publika će imati prilike da uživa u njegovom novom ostvarenju “Nije lose biti čovek”, komediji sa elementima trilera, koja postavlja večito pitanje – da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Film je okupio i druge renomirane autore kao što su direktor fotografije Goran Volarević i scenograf Mile Jeremić,  dok muziku potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga. Film je realizovan u produkciji Art & Popcorn, u koprodukciji sa Contrast Studios, Terminal 3, Cinnamon Filmom i Momčilom Bajagićem Bajagom uz podršku Filmskog Centra Srbije i Hrvatskog audiovizuelnog centra.

 

Sjajnu glumačku ekipu, uz Vojina Ćetkovića i Gordana Kičića, čine Branka Katić, Hristina Popović, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Lena Kovačević, Andrija Milošević, Mira Banjac, Milan Lane Gutović, Andrija Kuzmanović, Boris Milivojević, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Jelena Mihajlović, Nemanja Stamatović, Srđan Timarov i drugi.

Karte za premijeru filma “Nije loše biti čovek”, koja je će biti održana 7. decembra u Kombank dvorani (20:30) i bioskopu Cineplexx Galerija (19:30), od danas su u prodaji na blagajnama pomenutih bioskopa i putem servisa tickets.rs.

Pogledajte trejler:

Spot za numeru iz filma “Lepe laži”:

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor: KomunikArt

Advertisement