Connect with us

Domaće serije

Crna svadba: Isterivanje đavola na Aranđelovdan – pljušte negativne kritike gledalaca!

Kraj serije „Crna svadba“ razočarao publiku

Published

on

Horor serija “Crna svadba” završena je sinoć. Međutim, deseta epizoda nije bila poslednja, jer po svemu sudeći nastavaka će biti. Odgovori na mnoga pitanja su izostali, što je razljutilo mnoge gledaoce, koji su od velikog finala više očekivali, a dobili su, kako kažu, uvod u drugu sezonu.

Komentari na društvenim mrežama uglavnom se svode na negativne kritike onih gledalaca kojima se “Crna svadba” dopala u početku, a koji su razočarani poslednjim epizodama. Ima i onih koji osuđuju što je poslednja epizoda, u kojoj je prikazan egzorcizam (isterivanje đavola) prikazana u udarnom terminu na Aranđelovdan. Pojedinim vernicima se nije dopalo ni to kako su predstavljeni velikodostojnici Srpske pravoslavne crkve, koja se bori sa demonskim silama zla i to na veliki srpski praznik.

– Nekada drvlje i kamenje na Roberta Nemečeka što pušta američke horor filmove na verske praznike, danas se vladike Srpske pravoslavne crkve bore sa demonskim silama na Aranđelovdan #crnasvadba – stoji u jednom komentaru na “Jutjubu”.

U nastavku teksta donosimo vam komentare razočaranih gledalaca sa društvenih mreža.

– Poslednja epizoda #crnasvadba skarabudžena. Jedva se setih ko je u seriji bila žena ‘kapetan’. Scenario, tipa, šta mi može sve pasti na pamet da sa ostalim likovima zakukuljim, zamumuljim, da bi bilo materijala za drugu sezonu, koja kad dođe do TV-a zaboravićemo ko je ko i šta… – Snežana LukSun.

– Kraj sezone veće razočaranje nego kraj GoT, ništa vlaška magija koju su toliko spominjali, crna svadba korišćena samo da privuče pažnju, nema veze sa radnjom… Šteta, baš je obećavala serija #crnasvadba – Vuka sa Samotrake.

– Upravo to pričam već duže vreme. Iskoristili su običaj crne svadbe kako bi privukli ljude da gledaju, a sam običaj nema ama baš nikakvog značaja za narativ serije. Na kraju se sve svodi na glupave “sile zla” i egzorcizam. Mogli smo samo da idemo da gledamo Anabel – Suzana Lark Flag of Serbia.

– Imam samo jedno pitanje za autore #CrnaSvadba – čemu na kraju kopiranje #SenkeNadBalkanom? Počeli dobro završili kao komedija – MRkićeva.

– Ako hoćete da vidite kako se ne piše scenario za seriju, gledajte #crnasvadba – Bojan Krunic.

– Od KATA-BAZE  do KATA-STROFE #crnasvadba – Ana.

– “Isterivač đavola”, “Predskazanje” i “End of days” na srpski način. Malo uzeli i iz „Senki nad Balkanom“. #crnasvadba – Dr Heroj.

– Serija mi je odavno postala mlaka i znam da planiraju drugu sezonu, ali šta je ovo koji k, kakav im je ovo kraj i šta su uopšte postigli? – Suzana Lark Flag of Serbia.

– Nešto razvučeno, nešto zbrzano, nešto nabacano, nešto smućkano, nije potrebna druga sezona i sve u svemu, poslednja epizoda meh, od serije koju sam zavolela do neželje da gledam drugu sezonu #crnasvadba – Ana Atanasković.

– Leleeeeee, hierros gamos i Senke nad Balkanom stadoše u poslednju epizodu #crnasvadba – Tanja of Shalott.

– Ako ovo nije najgori kraj u istoriji TV serija! #crnasvadba – Emma Bovary.

– Očekivano glup kraj prve sezone. #crnasvadba – Slađana Anić.

– [Spojler] Šta bi sa poslednjom EP #crnasvadba!? Ovako se ne završava sezona. Da, treba napraviti prostora za sledeću SE, ali brate treba dati neka konkretna objašnjenja odnosno bar zatvoriti krug iz ove sezone. Toliko pitanja otvorenih, imam osećaj da je priča ušla u brljanje – Danko Gojak.

– Bože me oprosti, kako je u #crnasvadba predstavljena Patrijaršija kao neka tamna jazbina po kojoj mušljaju bradati matorci u crnom i misle o bivstvu u neprovetrenim, ustajalim coskovima – Epikurejac.

– Ovako završiti seriju koja je tako briljantno počela je zaista pljuska u lice nemaloj publici kojoj se serija svidjela. Blago rečeno razočaran. #crnasvadba – seno-k1.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto RTS

 

Advertisement