Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 380. epizoda: ŠOK! Riter je PREVARIO ADU! Podmetnuo joj je LAŽNE informacije!

Evo o čemu je reč! Ovome se Ada nije nadala!

Published

on

Igra sudbine 380. epizoda koja se emituje u četvrtak 9. decembra od 20.00 na TV Prva donosi nam neočekivanu posetu sirotom sudiji Obrenoviću u bolesničkoj postelji. A ta poseta biće tek početak njegovih samrtničkih muka. Međutim, to nije sve.

Epizoda započinje onim što smo svi dugo čekali. Komarac obavlja bizaran telefonski razgovor sa svojim bratom, Marinkom. Osim uvreda, on izgovara niz zastrašujućih pretnji. Kuda će nas te pretnje odvesti?

Dok sedi sa Sofijom, Riter saopštava da je sve slagao. Ono što je rekao Klaudiji je bila laž. To da su mu mete ministarka Mileva i Ada. Zapravo ima potpuno drugačije planove, ali kako sumnja na Klaudiju iskoristio ju je kao mamac. Cilj mu je da Adu navede na pogrešan trag.

U međuvremenu, u zatvorskoj bolnici dolazi do venčanja. Donka koristi priliku da se uda za sudiju Obrenovića koji je na samrti. Kakvu li je korist ona planirala da izvuče iz ovog braka sa mrtvacem.

Kada se Ada pojavi u klubu sa Nikšom, Ivan neće moći da poveruje svojim očima… Sledi finalni sukob ljubomornih udvarača!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 379. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement