Connect with us

Emisije

Na večeri kod Željka Šašića: Kako je nastala pesma “Mali je ovo grad”?

U ponedeljak, 13. decembra, na RTS 1 od 22.00

Published

on

U ime ekipe So, led probija jedan od najboljih pevača svoje branše, Zemunac, Željko Šašić koji se pokazao kao vrlo strpljiv domaćin u emisiji “Na večeri kod”.

Ekipa Biber predvođena Nedom Ukraden i Franom Lasićem je za njega imala mnogo pitanja tokom večere. I svi ostali, Jelena Jovičić, Vanesa Šokčić, Zvonko Marković i Slobodan Šarenac su imali štošta da primete. Od izgleda do ukusa jela, ali se i domaćin hrabro držao.

Željko otkriva kako je nastala pesma “Mali je ovo grad”, zašto misli da je posle 30 godina na sceni “dobro ispao”, ali i priznaje da je kao klinac bio “dosadan mlađi brat”.

Čućete  šta o njemu misli jedan od njegovih najboljih prijatelja, videti koliko je Željko temeljan kada krene na pijacu, a tokom večere i saznati kakve su bundeve u Japanu o čemu je pričao Šareni, kao i šta Jelena misli o “idi mi-dođi mi” kolačima.

Šarmantan i muzikalan, sve sitne nedostatke svoje večere, Željko je, na kraju, nadomestio pravom žurkom koju je priredio za svoje suparnike koji su pre nego što su stigli kod njega, obišli i jedini Muzej vespi u Srbiji.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

https://www.youtube.com/watch?v=iZPCgz4Ym6g

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto RTS

Continue Reading
Advertisement