Connect with us

STARS

IGRA SUDBINE: Sledi VELIKI HAOS! Nada uhvaćena u zagrljaju DRUGOG muškarca! Evo i KOG!

Nada se grlila i ljubila sa drugim muškarcem! Šokiraćete se kad otkrijete o kome je reč!

Published

on

Igra sudbine po običaju ne prestaje da okupira pažnju gledalaca. Zanimljive teme, zapleti, intrige… Ukratko, zabavi nikad kraja. A isto je i kada je reč o glumcima koji nam kroz omiljene likove donose uvek nove priče. Jedan od najpopularnijih ljubavnih TV parova već dugo su, naravno, Strahinja i Nada. Sada imaju i ćerkicu Ružu koja je svima unela radost u živote.

I dok se u seriji Nada i Strahinja ne razdvajaju, mnogi se pitaju da li su Milica Tomašević i Ammar Mešić i u stvarnom životu zajedno. Dok je to pre nekoliko meseci možda i mogla da bude priča u koju bismo poverovali, sada je već malo teže tvrditi tako nešto.

U prilog tome idu i pisanja domaćih medija koji popularnu i talentovanu mladu glumicu povezuju, verovali ili ne sa sinom Lepe Brene Viktorom Živojinovićem.

On je pre nekoliko večeri bio u društvu Đorđa Kuljića, dečka Anastasije Ražnatović s kojim je uživao u noćnom provodu.

Oni su sa još nekoliko prijatelja prisustvovali jednom prestoničkom događaju.

 

Ipak, ono što je mnogima to veče zapalo za oko jeste Viktorov odnos sa popularnom glumicom. Naime, čim se pridružila Viktoru, popularna Nada iz „Igre sudbine„, glumica Milica Tomašević, odmah mu se bacila u zagrljaj.

Kako prenosi izvor za domaće medije, ona mu se sve vreme smeškala, a pao je i poljubac u obraz, držanje za ruke i oko struka. Svi prisutni navodno su primetili i komentarisali kako bi bili lep par, a njih dvoje su samo još više podgrejali čaršijske priče, pošto su zajedno napustili ovaj događaj.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement