Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE donosi najveći ŠOK! Komarac napada Višnju! Čuje se PUCANJ! Ko je UBIJEN?

Igra sudbine 383. epizoda ostvariće naš najveći strah! Snajperista puca!

Published

on

Igra sudbine 383. epizoda koja je na programu u utorak, 14. decembra od 20.00 na TV Prva spremila nam je dovoljno iznenađenja za celu sezonu. A u poslednjoj najavi za sledeću epizodu donosimo vam i najveći šok.

Da rekapituliramo, Ada je saznala za Riterov plan sa Milom. Rekao joj je Vid koji je tako okrenuo leđa Riteru. Ubrzo zatim i Riter okreće leđa Sofiji, ostavivši je na cedilu. On na nju svaljuje krivicu za unajmljivanje snajperiste. A Katarina kreće u akciju – želi da dokaže da su Vid i Nora Coletova deca.

I na kraju sledi šok nad šokovima. U trenutku kada Komarac zove Višnju i preti joj da nikada neće videti dete, čuće se pucanj!​ Snajperista je odradio posao! Ko je ubijen? Saznaćemo u narednoj epizodi serije „Igra sudbine“?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 383. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement