Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE: Riter je nabavio SNAJPER! A evo i KOGA će UBITI!

Jedno od ovo TROJE završiće ispod zemlje

Published

on

Igra sudbine ne zna za predah. Od kraja druge sezone delina nas nešto manje od 30 epizoda, a nama već sad deluje kao da smo već sada spremni za novih sto, kao što i jesmo. Međutim, dok Žarko Jokanović i ekipa ne prionu na posao, mi ćemo se pozabaviti aktuelnim dešavanjima u najdugovečnijoj sapunici na našim malim ekranima.

Videli smo tokom protekle nedelje da Riter ne miruje. Mnogo planova mu se vrzma po glavi, a cilj je samo jedan. Dokusuriti Adu Kanački i osvetiti joj se za sve što je učinila njegovom ocu i njegovoj porodici. Iako je sve što je Ada njima učinila bila puka samoodbrana žene na čije je bogatstvo nasrnula horda zlikovaca.

Međutim, sa Riterove tačke gledišta Ada je ta koja mora biti eliminisana. Zbog toga u narednim epizodama preuzima finalne poteze koji će će Adu saterati u ćošak. Kao što smo videli, Riter se bacio u potragu za snajperistom. A mi se pitamo – kome je namenio metak? Ko će biti njegova žrtva?

ADA KANAČKI?

Igra sudbine sezona 3 Ada Kanački

Svakako najlogičniji i najjednostavniji odgovor. Ada je na meti Brunera, i oca i sina, od početka ove peripetije zvana „Igra sudbine“. Metak u njeno srce rešio bi problem slomljenog srca njegovog oca, kao i mnoge druge muke koje ima je odvažna lavica zadala. Međutim, kad malo razmislimo, da je Ada krajnja meta, zar ne bi na ovaj način rešili situaciju odmah u startu. Snajperista bi bio najlakše rešenje kog se Bruner mogao prisetiti davnih dana. Pre nekih 380 epizoda i time prilično skratiti seriju, ili joj dati neki drugi pravac. Zbog toga smatramo da Ada Kanački možda i nije krajnji primalac Riterove smrtonosne pošiljke. Ali, ko jeste?

ALEKSA I LUKA?

Igra sudbine Olga Aleksa šok (1)

Vrlo moguće, pogotovo što je Riter pre nekoliko epizoda otkrio da su sada njih dvojica na redu da im zakomplikuje život. I baš u tom trenutku se dosetio snajpera. Međutim, ako vratimo film, odnosno u ovom slučaju seriju nekoliko epizoda unazad setićemo se da je izlažući svoj plan na tabli, Riter pomenuo da će osvetu Adi preko njenih sinova izvršiti tako što će „načeti“ njene snajke. I nama se čini da je Riter sa time već počeo. Unu je polako zagrebao, a ono što čeka Milu ne smemo ni da zamislimo. Ali opcija metka za decu ostaje i dalje na snazi. Ova teorija nam je za nijansu uverljivija od prethodne. Ipak, ako bismo se kladili naš „tip“ išao bi na sledeću.

VUKAŠIN?

Igra-sudbine Vukašin

Ako bismo morali da navedemo postotak verovatnoće da će baš stari Udbaš kako ga zovu Bruneri biti taj koji će stradati od Riterovog metka, onda bismo rekli 99 odsto. Jer je baš Vukašin Adina desna ruka i najverniji saveznik. Eliminišući njega, lov na Adu Kanački i njeno stradanje postalo bi mnogo lakše. Zato od svih navedenih čvrsto verujemo da će Riterov snajperista na nišanu imati upravo starog Vukašina. A da li će on i stradati od tog metka ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement