Connect with us

Emisije

“Destinacija: Arome Singapura” na kanalu 24KITCHEN

Od 7. januara, petkom u 13.00

Published

on

U novoj sezoni njegovog kulinarskog serijala sledeća zemlja koju će posetiti čuveni azijski kuvar Adam Lijav je Singapur. Tokom devet epizoda Destinacija: Arome Singapura, koje od 7. januara gledamo na kanalu 24Kitchen petkom u 13.00, naš TV domaćin obilazi Singapur uzduž i popreko, u želji da otkrije i podeli sa gledaocima najbolje arome ovog ostrva, ali i da otkrije njegovu šarenoliku kulturu.

Hrana pripremana na uličnim štandovima predstavlja, na neki način, singapursko nacionalno blago. Na ovim štandovima, Adam otkriva samo srce nacije. Sve ovo ostavlja snažan utisak na voditelja. Kada je upoznao hranu sa ulice, vreme je da poseti i raznolike restorane Singapura, u kojima su angažovani najbolji lokalni i međunarodni eksperti.

Da bi ovaj gastronomska avantura bila potpuna, videćemo i kako će Lijav odgovoriti na izazov koji će postaviti sam sebi. Zadatak mu je da u samo šest nedelja organizuje, kao počast Singapuru, švedski sto za neke od najvažnijih ličnosti ove države. Moraće da pripremi pet neverovatnih jela, koja odaju omaž ukusima i znamenitostima sa kojim se susreo na svom putovanju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2017 SBS Productions

Advertisement