Connect with us

Domaće serije

NOVA GODINA NA TV PRVA: Stižu „Složna braća“, „Azbuka našeg života i UBICE MOG OCA 5!

Otkrijte kada ćemo premijerno gledati tri nove serije na TV PRVA!

Published

on

Nova godina 2022. na TV Prva počinje najboljim serijskim programom. Na frekvenciji Prve premijeru će imati humoristička serija “Složna braća – Next Đeneration”, zatim dramska “Azbuka naših života”, a onda i peta sezona kriminalističke serije “Ubice mog oca” .

Složna braća Next generation

U subotu 8. januara termin od 20.00 rezervisan je za seriju „Složna braća – Next Đeneration”. 12 epizoda u trajanju od po 50 minuta na programu će biti svake subote i nedelje od 20.00. “Složna braća – Next Đeneration” je nastavak istoimene, kultne serije iz 1995. godine, uz koju su odrasle mnoge generacije. Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Scenario potpisuju dr Nele Karajlić i Srđan Janković. Reditelj serijala je Milorad Milinković. U glavnim ulogama pojavljuju se naši vrhunski glumci, od Nataše Ninković, Andrije Kuzmanovića, Marka Gvera, Raleta Milenkovića, Nenada Okanovića, Nikole Pejakovića, Ljubiše Savanovića, Zorana Cvijanovića, Milana Kovačević, Darka Ostojića i Miljana Prljete, pa sve do naših budućih zvezda Maje Čampar i Amara Ćorovića. U serijalu će nastupiti i poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta kao specijalni gosti.

Azbuka-naseg-zivota-3-epizoda

Premijera “Azbuke naših života” planirana je za ponedeljak 10. januara od 22.00, a biće emitovana jednom nedeljno na Prvoj televiziji. U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške i tragikomične priče je urbana beogradska porodica i bračni par Popović. Iza Vesne i Uroša je dvadeset i pet godina zajedničkog života, u koji su, iz mladalačke zanesenosti i strasti, ušli nošeni studentskom ljubavlju, željni boljeg sutra i uspeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca. Ipak, četvrt veka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra, dok im se deca školuju u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje da se raspada.

Uloge tumače: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Miona Marković, Đorđe Mišina, Isidora Simijonović, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić.

Ubice mog oca 5 Branka Katić

Od srede 12. januara pred gledaoce od 22.00 stiže i peta sezona kriminalističke serije “Ubica mog oca”. Nove epizode koje će biti emitovane sredom i četvrtkom doneće razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta. Po prvi put u Ubicama imaćemo i prošlost koja je prethodila svemu i koja je apsolutno uticala na Aleksandrov karakter. Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške. Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja. Uloge tumače: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Marko Vasiljević, Marko Gvero, Sara Simović, Slaviša Čurović i drugi.

Foto Danas Film

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

 

Advertisement