Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 401. epizoda: Sofija otkriva RITER će UBITI NEKOGA! Evo i KOGA!

Donka ima predlog za Adu, Sofija otkriva ŠOK, a Olga za Luku ima poklon

Published

on

Igra sudbine 401

Igra sudbine 401. epizoda donosi mnogo iznenađenja od kojih će gledaocima zastati dah. Nova epizoda na programu je u četvrtak 6. januara od 20.00 na TV Prva. I dok se sa jedne strane Žaklina i Vid bore za svoju ljubav, a Ada i Ivan za svoju, Sofija Šubarević ne sedi skrštenih ruku.

Taman kad je pomislila da je prebrinula jednu brigu, a to je Lilin predugačak i suviše radoznao nos koji voli svuda da se zabija, stiže nova nevolja.

Adi dolazi i Donka koja joj nudi pomoć u vezi Luke. Pitamo se o kakvoj je pomoći reč i šta Donka tu može da učini kad je već sve rešeno?

U međuvremenu Sofija saznaje od Ritera da je nečija smrt blizu. Za to vreme, Olga dolazi kod Luke u bolnicu da bi mu nešto dala! ​O čemu li je reč?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 401. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement