Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi veliki ŠOK: Olga će pokušati da UBIJE LUKU? A evo i ZAŠTO!

Kome će Riter presuditi?

Published

on

Igra sudbine 401

Igra sudbine u novim epizodama, a da podsetimo pred nama je 20 finalnih, doneće nam šok za šokom. A kad pomislimo da su i ti šokovi prošli, spremite se – sledi novi šok. A pre svih – najveći. Odgovor na pitanje KO će pokušati da ubije Luku?

Kao što smo već pomenuli Sofija Šubarević će doći do iznenađujućeg otkrića. Riter – njen gazda, ljubavnik i partner, u njihovoj grešnoj postelji otkriće joj samo delić svoje paklene slagalice. Vreme je da se nekim sudbinama presudi. Riter je doneo odluku. Luka mora umreti. A on zna i kako će to izvesti.

Luka je nadomak spasenja. Svi su se obradovali njegovom izlečenju. Međutim, Riter je rešio da ekipi pokvari sreću. Ubiće Luku. Ili je makar tako zvučalo njegovo zlokobno priznanje u Sofijinom krevetu.

Njegov plan podrazumeva i pomoćnika. S obzirom na to da je u Lukinoj sobi iznenada osvanula Olga koja mu je donela nešto na poklon od kako je to rekla njegove „mama Olge“, ona nam je prvi na listi osumnjičenih.  Hoće li Olga pokušati da ubije Luku i da na taj naččin spase svoju decu u Australiji koja su u Riterovim kandžama?

Saznaćemo u narednoj epizodi serije „Igra sudbine„.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 401. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement