Connect with us

Serije

“Zovite me Ket”: Urnebesni hit sitkom sa zvezdom “Štrebera” uskoro na kanalu FOX LIFE!

Od 12. januara, sredom u 21.00

Published

on

Zovite-me-Ket

Zasnovan na Bi-Bi-Sijevoj popularnoj humorističkoj seriji “Miranda”, autorke Mirande Hart, sitkom “Zovite me Ket” za glavnu junakinju ima Majim Bjalik, koja je zahvaljujući ulozi Ejmi Fare Fauler iz kultnih “Štrebera” četiri puta bila nominovana za Emi nagradu.

Sa 39-godišnjom Ket, okorelom neudatom devojkom koja smatra da i bez ljubavnog partnera žena može da bude srećna i ispunjena, družimo se premijerno od 12. januara (sredom u 21.00) na kanalu FOX LIFE. Nakon što joj je umro otac, Ket je odlučila da promeni život iz korena. Dala je otkaz na mestu profesora fakulteta, podigla je ušteđevinu koju su roditelji godinama čuvali za njenu svadbu iz snova i otvorila kafić za mačke u Luisvilu, u Kentakiju.

Ketina majka Šejla, koja u svakoj čorbi voli da bude mirođija, ne miri se sa činjenicom da njena ćerka želi da ostane usedelica. Šejla čini sve kako bi Ket pronašla muža, nabacujući joj skoro svakog muškarca koga sretne. Zbog toga Ket često upada u neprijatne, ali i komične situacije. Mada je zadovoljna svojom nezavisnošću, Ketin plan da ostane slobodna počinje polako da pada u vodu kada se njena bivša simpatija i dobar prijatelj Maks vrati u grad.

U sitkomu “Zovite me Ket” glavne uloge igraju: Majim Bjalik (Ket), Svusi Kerc (Šejla), Lesli Džordan (Fil), Kajla Pret (Rendi), Džulijan Gant (Karter) i Šajen Džekson (Maks).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto BBC Studios in association with Warner Bros. Television and FOX Entertainment, 2020

Advertisement