Connect with us

Serije

“Veliki skok” stiže na kanal FOX LIFE: Prava TV poslastica za ljubitelje serije “Gli”

Od 12. januara, sredom u 22.00

Published

on

Veliki-skok

Za ljubitelje serije “Gli” i plesnih takmičarskih emisija kanal FOX LIFE spremio je pravu TV poslasticu. Od 12. januara, sredom u 22.00, pratimo premijerno muzičku dramediju “Veliki skok”, u kojoj grupa autsajdera pokušava da promeni život učešćem u plesnom rijalitiju. Međutim, šansa koja im se u početku bude učinila kao prilika za ostvarenje snova, nekima bi mogla da uništi reputaciju nakon izvođenja završne baletske predstave “Labudovo jezero”.

Posle propalog projekta i stresnog razvoda, producent Nik Blekbern nevoljno se pridružuje novoj produkciji plesnog takmičenja u Detroitu. Na ideju za rijaliti koji traži plesače svih uzrasta, kako bi od njih napravio nove TV zvezde, došao je bivši profesionalni plesač Vejn Fonten. U njegovoj ekipi je Monika Salivan, koreografkinja i balerina, kojoj je ispod časti da pomaže igračima amaterima na njihovom putu do slave.

Ipak, ona podržava Nika u realizaciji emisije, koji ne samo da traži najbolje igrače, nego i karaktere koji bi mogli da izazovu mnogo drame na malom ekranu. Jedna od njih je Gabi Luis, koja je oduvek maštala da postane profesionalna plesačica. Međutim, od svojih snova morala je da odustane nakon što je, po završetku srednje škole, saznala da je zatrudnela.

“Veliki skok” nastao je u produkciji koja stoji iza hit serije “Gli”

Zaposlena kao administrativni radnik, Gabi, jednog dana na pauzi za ručak, slučajno nailazi na poziv za “Veliki skok” i njena strast za plesom ponovo se budi. Čak i njen bivši plesni partner i srednjoškolski prijatelj Džastin Rejes pristaje da sa njom učestvuje u rijalitiju.

Na podijumu za igru takmičiće se sa sebi sličnim ljudima: Redžijem Sadlerom, bivšim fudbalskim šampionom, Britni Lavvel, pobednicom mnogobrojnih plesnih takmičenja koja učestvuje sa bratom blizancem Sajmonom, Majkom Devrizom, nezaposlenim automehaničarem koga je nedavno napustila žena, Polom Klark, zgodnom direktorkom, i Džulijom Perkins, nekadašnjom balerinom a sada majkom koja je više zainteresovana za društvene mreže nego za svoje ćerke i supruga. U priči o drugoj šansi i ostvarenju propalih snova neko će postati zvezde, a neko zauvek upropastiti budućnost.

U seriji “Veliki skok” glavne uloge igraju: Skot Foli (Nik Blekbern), Teri Polo (Džulija Perkins), Džon Rudnicki (Majk Devriz), Kevin Danijels (Vejn Fonten), Pajper Parabo (Pola Klark), Simon Rekasner (Gabi Levis), Malori Jansen (Monika Salivan), Rej Čam (Džastin Rejes), Ser’Darijus Blejn (Redži Sadler), Ana Grejs Barlou (Britni Lavvel) i Adam Kaplan (Sajmon Lavvel).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Artwork © 2021 Fox Media LLC. All rights reserved. Motion Picture @ 2021 20th Television & Fox Media LLC. All rights reserved. Photography © 2021 Fox Media LLC. All rights reserved.

Advertisement